Elgrill Test 2024 – De 7 Bedste Elgrill

Elgrill

Severin PG 8541 – Bedste elgrill generelt

Elgrill med Låg og Termometer

Visuelt giver elgrillen et godt indtryk. Men bortset fra metalhætten og stangen bruges plast primært. Som et resultat ser ikke for højt ud i kvalitet, især da grillpanden kan bøjes med ringe anstrengelse. Vi havde også ønsket solidt metal her. Samlet set er behandlingskvaliteten dog stadig okay, da vi ikke kunne finde nogen skarpe fremspringende dele eller skarpe kanter. Grillpladen har en keramisk belægning og er ifølge Severin holdbar og ridsefast. Ikke desto mindre skal man ikke håndtere skarpe genstande. Selv en kedelig kniv efterlod ridser på overfladen i vores test.

Severin kan også bekvemt bruges som bordgrill. For at gøre dette skal du bare fjerne grillbakken fra stativet. Da Severin har reddet sig selv med gummierede fødder, glider PG 8541 ikke. Basen står derimod meget sikkert takket være den femdelte konstruktion. Den samlede højde på 83 centimeter uden hætte giver dig mulighed for at arbejde komfortabelt.

Håndtering og betjening

Med det medfølgende stativ kan Severin også bruges i haven uden problemer. Severin PG 8541 findes i adskillige individuelle dele og skal først samles. Samlingen er dog meget let, hvilket hovedsagelig skyldes de eksempler, der giver instruktioner, hvilket bringer brugeren tættere på samlingen i billeder og tekst. De fleste komponenter er simpelthen tilsluttet, men den fungerer ikke uden en skruetrækker. Samlingen kan også udføres selv uden problemer, men det er lidt lettere med to personer. Endelig skal du bare slutte strømstikket og temperaturregulatoren, så er du klar.

Med en længde på 2,8 meter giver strømkablet dig mulighed for at vælge dit sted fleksibelt. Operationen er næsten selvforklarende. Temperaturen kan justeres trinløst ved hjælp af det glidende roterende hjul. Praktisk har låget en lille krog på indersiden og kan således hænges på kanten. Der er det ikke kun i gode hænder, men fungerer også som en vindskærm. Den integrerede termometer er også placeret i låget, hvormed varmen i det indre kan aflæses. Måleenheden fungerer ret præcist; den viste temperatur falder omtrent sammen med vores målte værdier. Der er to fordybninger til grillsauce eller drinks på hylden på stativet. En yderligere, bredere fordybning er til rådighed for maden, der skal grilles. Hylden tilbyder dog ikke for meget plads. Hvis du vil underholde mange gæster, har du brug for et sidebord.

Drift og resultater

Grilloverfladen på Severin PG 8541 er to tredjedele rillet, en tredjedel er glat. Inden testen opvarmes grillen helt med hætten lukket og ved den maksimale temperatur. Det tager cirka ti minutter for termometernålen at nå 200 grader – en god værdi. Så er det tid til at lægge maden på grillen. Severin PG 8541 med en overflade i diameter på 41 centimeter giver plads nok til dette. To tredjedele af overfladen er ribbet for at give maden et smukt grillmønster. Hvis du foretrækker endda bruning, skal du placere din grillede mad på den glatte overflade, der optager den resterende tredjedel.

Først lægger vi to kalkunfilet ovenpå og drejer dem hvert tredje minut. Da grillen svirmer meget varmt, er ydersiden sprød. Her anbefales det at sænke temperaturen lidt efter de første seks minutter, så kødet stadig kan trække igennem uden at brænde. Efter cirka elleve minutter tager vi kalkunen af ​​grillen, og resultatet er virkelig imponerende: dejligt og sprødt udvendigt, stadig saftigt i midten. Vi ville dog have ønsket en mere jævn farve.

Vores toast-test viser, at grillen ikke antænder den samme varme over hele overfladen. Vi dækker hele pladen med brødskiver og ser på resultatet efter tre minutter. Mens skålene næsten brænder nogle steder, er de stadig ret blegne i andre områder – især på kanterne af grilloverfladen.

Endelig kontrollerer vi, hvordan Severin håndterer grillede pølser, der er omkring to centimeter tykke. Også her fremkommer et godt billede. Pølser koges meget hurtigt igennem og får en dejlig bruning. Takket være den keramiske belægning bager de ikke – ligesom kød. Et integreret fedtafløb skal sikre grillnydelse med lav røg og lugt. Da grillpladen ikke er skråt, samles der imidlertid kun en lille mængde væske i opsamlingsbeholderen nedenfor. Vi kunne dog ikke opdage unaturlig røg eller lugtudvikling.

Sikkerhed og rengøring

Den er meget let at rengøre i hånden. Grillpladen kan let fjernes og rengøres godt under rindende vand ved hjælp af en børste og opvaskemiddel. Fedtopsamlingsbeholderen kan også fjernes og rengøres let. Med hensyn til sikkerhed har vi intet at klage over. Hætten bliver meget varm, men der er ingen risiko for forbrændinger. Især da varmen ikke overføres til håndtaget, hvormed låget let kan løftes.

Fordele ved denne elgrill:

 • Mange funktioner
 • Ligner meget en kulgrill
 • Flot design

Ulemper:

 • Lidt plastikagtig kvalitet

Weber Pulse 2000 – Den bedste elgrill med mest plads

Weber PULSE 2000 Elgrill

Pulse 2000 har sine egne forskelle fra Pulse 1000, og dette er på en række punkter. Hovedforskellen mellem de to er, at Pulse 2000 leveres med to justerbare varmeelementer, mens den anden kun har et enkelt styrbart varmeelement til hele enheden.

Så med Pulse 2000 får du mulighed for at nyde indirekte grill. Ikke kun det, men Pulse 2000 har også en lidt større grilloverflade til at rumme flere input til iGrills sensorer. Det er også rigtig dejligt, at Weber Pulse har et moderne udseende med mange elementer i rustfrit stål. Vi synes, det ser godt ud for målgruppen.

Ydeevne

Pulse 2000 er en kraftfuld og meget effektiv elektrisk grill. Den har en kapacitet på 2200 watt, hvilket gør den til den mest kraftfulde elektriske grill på markedet. Og ligesom med din almindelige grill, kan denne blive rigtig varm.

Et godt element ved Pulse er, at den har et integreret iGrill-system. Sammenlignet med en almindelig grill indikerer dette ikke kun kernetemperaturen, men den viser også, at grillen er klar til brug.

Nogle af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved Pulse 2000 ville være de store knapper. Disse kommer med en læst skærm lige i midten. Dens knapper er faktisk små lys, der fortæller, om grillen har nået den rigtige temperatur. Dette er ekstremt vigtigt, da mange mennesker begynder at grille for tidligt, hvilket får kødet til at sidde ubehageligt fast på gitteret.

Pulse 2000 leveres med et indbygget iGrill-system. Du bliver nødt til at downloade et program, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til iGrill-systemet. Appen kan downloades enten på din tablet eller smartphone, og den viser kernetemperaturen på det kød, du arbejder på.

Hvis du indstiller applikationen til at give dig besked, når din valgte kernetemperatur er nået, kan du være sikker på at du aldrig mere skal servere tørt eller råt kød på dit bord.

Konklusion

Weber Pulse 2000 er den ideelle elgrill, hvis du bor i en lille gårdhave eller en lejlighed, eller endda hvis du bare leder efter noget, der er utroligt let at bruge. Dens kogegitter i støbejern hjælper dig med at opnå de perfekte sårmærker og smag, som du ikke kan få, når du bare laver mad i dit køkken. Da den fungerer med elektricitet, behøver du ikke bekymre dig om at løbe tør for gas eller trækul.

Det bedste ved denne elgrill er iGrill-termometeret, der opretter forbindelse til din telefon; dette viser temperaturen på Pulse 2000 og giver dig også besked, når din mad er perfekt kogt. Dette giver dig den perfekte bøf.

Med Pulse 2000 er grillen blevet enklere og mere praktisk. Du behøver ikke længere have snavsede hænder fra trækul, og der er heller ingen røg, når du tænder grillen.

Hvis du leder efter måder at grille elektrisk på, anbefaler vi stærkt Weber Pulse 2000. Det er effektivt, praktisk, plus du kan vælge mellem en lang række tilbehør, som du kan bruge til at lave forskellige slags retter.

Fordele ved denne elgrill:

 • App-integreret
 • Høj kvalitet
 • Stor grillareal

Weber Pulse 1000 – Lille og kompakt elgrill

 

Weber Elgrill - PULSE 1000 grill

Weber Pulse 1000 er kompakt og bordvenlig og måler 33 x 61 x 54 cm med låget lukket. Dens madlavningsoverflade bruger støbejernsrist, der måler 41 x 31 cm, hvilket er nok til omkring seks burgere. Stærk og robust, dens byggekvalitet føles førsteklasses. I kassen leveres grillen med en Bluetooth-kødtemperatursonde, men har støtte til to, hvis du vil skaffe dig en anden.

Weber Pulse 1000 er klar til at gå lige ud af kassen, du skal bare fastgøre frontkontrolpanelet ved at skubbe den ind i frontbeslaget, skub aluminiumsfedtbakken ind og sæt den i. En ting at vide er, at strømkablet er ikke så langt, så du skal enten have et forlængerkabel praktisk eller et stik i nærheden af ​​bagdøren.

Du kan købe en valgfri vogn til at sidde på grillen, eller du kan bare have den på en bordplade. Netledningen kan derefter fastgøres til bordbenene ved hjælp af velcro-vedhæftede filer, som forhindrer den i at være i vejen eller udgør en fare. Du vil dog være forsigtig, hvor du placerer den, da hullet på bagsiden til tider rager lidt røg ud.

For at tænde den er det lige så let som at trykke på den røde knap og dreje på temperaturkontrolknappen. Før du kan begynde at lave mad for første gang, skal du udføre en indledende afbrænding, der er super nem. Du opvarmer bare til den højeste indstilling i cirka 20 minutter med lukket låg. Derefter skal du bare forvarme den hver gang du bruger den, ved at dreje knappen op til den højeste indstilling. Når temperaturmåleren når op til 260 °C, er den klar til brug. Weber siger, at det skulle tage 15-20 minutter. Jeg fandt ud af, at det faktisk tog lidt mindre end det. At have LED-temperaturdisplayet giver dig langt mere præcision, end du får med trækul, det er helt sikkert.

App og ydelsesevne

Jeg prøvede Weber Pulse 1000 med masser af forskellige fødevarer, fra grøntsager og veggieburger til svinekødspølser og kyllingelår. Den virker lille udefra, og mens du ikke er i stand til at fodre masser af sultne mennesker, kan du faktisk passe ret meget ind i den på én gang. På trods af at der ikke var nogen flamme, formåede grillen at give mad en stor røgfyldt smag, ikke helt på samme niveau som en kulgrill, men heller ikke så langt væk. Jeg fandt også, at fødevarer fik rigtig gode, klare sårmærker. Det varmeste jeg var i stand til at opvarme grillen var 320 °C, hvilket svarede til Webers påstande. En gang ved varmen fandt jeg, at temperaturen til tider svinger, undertiden med så meget som 20 °C.

Tilgængelig til iOS og Android, iGrill-appen er brugervenlig og giver nyttige tips og vejledninger til brug af Weber Pulse 1000. Du kan også overvåge grillens temperatur og bruge kødtemperatursonden til at spore madlavningen af ​​din mad. For at bruge denne funktion skal du bare vælge den type mad, du vil tilberede fra en lang liste med kød og skaldyr, stikke sonden ind i midten af ​​kødet og tråde ledningen gennem det dedikerede hul på kanten af ​​grillen. Derefter kan du se, hvor varm din mad er sammenlignet med, hvor varm den skal være når den er kogt, og den advarer dig, når maden er klar.

Jeg prøvede sonden med et par forskellige typer kød, og det fungerede godt. Selvom jeg kogte en bøf og indstillede den til at lave mad til medium, endte den med at være mere mod medium-godt, end jeg selv havde kogt den. Appen giver dig besked om, at maden er klar, når den når temperaturen, men når du tager den af ​​grillen for at hvile, fortsætter den med at lave mad selv, så temperaturen faktisk fortsætter med at stige inde i kødet. Ideelt set skal appen fortælle dig, at du skal fjerne maden, lidt før den når den ønskede temperatur.

De fleste af komponenterne er meget nemme at rengøre i hånden, og de er opvaskemaskine sikre. Fjernelse af dem er enkel, hele processen med at fjerne delene og rense grillen tager mindre end 15 minutter. Risterne er lidt sværere at sortere, de kom ofte ikke helt rene i opvaskemaskinen, så jeg endte med at vaske dem i hånden. Tilsvarende var hovedforingen i aluminium bare for stor til at passe ind i min lille opvaskemaskine, selvom det var sagt meget let at tørre af.

Konklusion

Hvis det er en elektrisk grill, du ønsker, er Weber Pulse 1000 en af de bedste, du kan få. IGrill-appen er ikke en nødvendighed, men alligevel er det en fantastisk tilføjelse, især når du forbereder kød eller fisk, du aldrig har kogt før.

Ikke alene gjorde den et godt stykke arbejde med madlavning og gav måltiderne en lækker grillsmag, men den føles også sikkert. Jeg var overbevist om, at jeg ikke ville være årsagen til den store brand i London 2.0. Det er en rigtig god måde at undgå at bruge brændstof eller trækul til udendørs madlavning – jeg er imponeret!

Fordele ved denne elgrill:

 • Stærk kvalitet
 • App-integreret
 • Ligner meget en ægte kulgrill

 

Cuisinart PL50E Electric Griddler Five – Bedste indendørs elgrill

Cuisinart PL50E Plancha bordgrill

Elgrillen vi ønsker lige så godt til interiøret som til det udvendige. Med Cuisinart Power PL50E elgrill, behøver du ikke rigtig vente til sommeren for at arrangere en grillfest derhjemme. Dette multifunktionsapparat kan bruges i alle årstider, og det er endnu en demonstration af, at Cuisinart husholdningsapparater er fremragende, hvilket har skabt et godt ry. Vi nødt at teste alle slags fødevarer og tilberedninger på vores tallerkener.

Hvis denne elgrill er meget effektiv, er det frem for alt takket være dens kraft kombineret med dens termiske kontrol. Dens samlede effekt er 2200 W fordelt på de 2 kogeplader, dvs. 1100 W hver.

Dens to aftagelige plader er styrken ved denne enhed. Designet i støbt aluminium til at fordele varmen jævnt, de har to forskellige overflader med identiske dimensioner og ganske rimelige. Hver plade er 33,5 x 23,5 cm. Elgrillens overflade er helt glat, mens grillens overflade er formet som en grill. De to plader er også udskiftelige og udstyret med en non-stick Xylan-belægning (garanteret uden BPA), som forhindrer mad i at klæbe til den.

Det ser ud til, at de vigtigste aktiver i denne elgrill er koncentreret på dens plader. De er faktisk helt uafhængige af hinanden og har derfor hver deres termostat. Temperaturen på hver plade kan indstilles fra 0 til 260 °C.

For at rengøre grillen effektivt og fjerne madrester korrekt, er der medført en rengøringsskraber.

Design og ergonomi

Dette apparat har et moderne design med materialer af meget god kvalitet. Plader af støbt aluminium foret med en non-stick belægning, børstet rustfrit stålsstruktur. Omkring placeringen af ​​pladerne forhindrer en stænkbeskyttelse, at arbejdsfladen bliver snavset med madlavning eller oliesprøjt. Undersiden af ​​pladerne er udstyret med en aftagelig fedtopsamlingsbakke. Bemærk, at alle aftagelige dele kan tåle opvaskemaskine, og det er gode nyheder for dem, der leder efter et let at vedligeholde elgrill.

Da alt afhænger af tilberedningstemperaturen, er justeringshjulet tydeligt placeret foran brugeren. Valget af temperatur er så meget let. For bedre at navigere er der indikatorlamper på termostaten.

Dens dimensioner er 51,2 x 43,1 x 15,6 cm til en vægt på 8,8 kg. Den tager meget plads, så det er bedre at planlægge et stort bord for at nyde et virkelig hyggeligt øjeblik.

Hvilken tallerken til hvilken type mad?

Der er ingen foruddefinerede regler, men til vores test fandt vi det mere praktisk at tilberede sarte og skrøbelige fødevarer på elgrillen med den glatte overflader, som for eksempel grøntsager, rejer, blæksprutter og endda karamelliseret frugt.

Grillen er derimod perfekt til kødstykker, som for eksempel oksekød, kylling, and, svinekød osv. Selvfølgelig kan du også lave brød eller koge spyd. Resultatet er intet som et kul eller gasgrill.

Justering af termostat

Dette er den store fordel ved denne Cuisinart elgrill. Da de to termostater er uafhængige, kan flere forskellige typer mad tilberedes samtidigt med respekt for deres tilberedningstid. For eksempel grøntsagsspyd på den ene side og koteletter på den anden.

For hver plade kan temperaturen justeres på 6 niveauer: 90°, 120°, 150°, 180°, 220°, 260° C. Uanset dit valg stiger temperaturen hurtigt, hvilket er et godt punkt for utålmodige.

Madlavningstid

Det er ikke altid let at bestemme den ideelle madlavningstid. Det hele afhænger af madtypen og dens tykkelse. Jo større og tykkere maden er, jo længere koges den.

Det problem vi bemærkede ved madlavning af kød, var at det giver ikke mange muligheder med denne enhed. For elskere af blåt eller sjældent kød er det en rigtig godbid, men det er meget vanskeligt at forestille sig madlavning til perfektion.

Den gode nyhed er, at brugervejledningen, der følger med denne elgrill, er til stor hjælp, fordi den præsenterer et veludstyret bord på pladen, der skal bruges, temperaturen og tilberedningstiden i henhold til maden og dens vægt. For eksempel skal du indstille termostaten til 180 °C for en 1 kg primærribbe på grillen og tillade 15 minutters tilberedning til sjældent kød.

En uendelig række mulige opskrifter

Elgrillen er ikke kun til madlavning af et stykke rødt kød eller endda laksefilet og nogle rå grøntsager. Den egner sig også til andre mere detaljerede opskrifter til madlavnings elskere, der ønsker at imponere deres gæster. Til vores test prøvede vi et par opskrifter fra Cuisinarts bog: rejer-kefta, muslinger fyldt med urter og ristede ferskner. Selvfølgelig kommer denne kogebog Ikke med apparatet i emballagen, men kan downloades gratis online fra det officielle Cuisinart-websted.

Fordele ved denne elgrill:

 • Flot design
 • Mange grader
 • Kommer med en dedikeret kogebog

Ulemper:

 • Ikke alle kødtyper bliver lige gode

BLACK+DECKER George Foreman 25850-56 – Mest budgetvenlige elgrill

George Foreman Smokeless BBQ elGrill 25850-56

Denne grill fås i flere versioner. Compact-modellen tager kun 30 cm plads på siden. Dette gør placeringsvalget så fleksibelt som muligt. Du kan f.eks. bruge elgrillen på køkkenbordpladen eller på et lille bord på altanen. Håndtaget gør den let at bære 2,7 kg. På grund af de kompakte dimensioner, er grilloverfladen naturligvis også ret kompakt. Ifølge producenten er den velegnet til 1-3 personer.

Grilloverfladen er også lavet af non-stick belagt støbt aluminium. Derfor kan du forvente en god smagsoplevelse. Producenten anbefaler at bruge den til kød, fisk, grøntsager, panini og sandwich. Et grønt og et rødt lys øverst angiver, hvornår kontaktgrillen er klar til brug, og hvornår indholdet er klar.

Sammenfattende er 25030-56 en overkommelig og kompakt elgrill fra George Foreman. Den kan bruges i den mindste niche og er næsten straks klar til brug. Her er nok 1200 watt nok til at generere høje temperaturer. Forresten er oversiden designet til at tilpasse sig det mad, der skal grilles, og ikke til at squashe noget. Leveringsomfanget inkluderer også en nyttig opskriftshæfte.

Fordele ved denne elgrill:

 • Lille og kompakt design
 • Let at rengøre

Ulemper:

 • Begrænset plads
 • Ikke på samme niveau som andre søttre elgrill

Tefal OptiGrill – Bedste elgrill til bordet

Tefal OptiGrill + GC712D, Titanium, Bordplade

Første indtryk af Tefal OptiGrill+ er, at den er ret voluminøs. Når du vejer op, hvilken grill du skal droppe dine penge på, er en af ​​de første overvejelser størrelsen – jo større grillen er, jo mere plads har du på grillpladerne til at lave mad, og jo flere mennesker kan du fodre på én gang. Grillpladerne på OptiGrill+ er 30 cm x 20 cm – det er masser af plads til madlavning til 2 til 4 personer efter min vurdering, men når du inkluderer huset, det store håndtag og drypbakken, er OptiGrill+ betydeligt større end den ser ud til og tager meget plads på bordpladen.

Bortset fra at byggekvaliteten er solid – OptiGrill er stor, men den er robust og føles ikke uklar på den måde, som nogle billigere modeller gør. Den er også ret tung – omkring 6 kg, hvilket gør den meget tungere end den tilsvarende størrelse George Foreman Grill.

Nogle grill på markedet åbner sig i en fuld bordgrill, hvilket giver dig mulighed for mere madlavningsplads. OptiGrill+ gør ikke dette – du er begrænset til at bruge den som en presser, så husk det.

Den anden vigtige ting at bemærke er selve grillpladerne. Dette er naturligvis den del af grillen, der får mest slid, så det er vigtigt at se efter slidstærke plader af god kvalitet, når du køber. Tefal OptiGrills trykstøbte aluminiumsplader er meget solide, de ser ud til at lede varmen ret jævnt over grillen og måske vigtigst af alt er, at de er opvaskemaskine sikre, hvilket sparer dig for en masse besvær efter brug.

Funktioner

Langs forsiden af ​​det termoplastiske håndtag har du alle dine knapper – automatiske tilberedningsmetoder til burgere, kylling, bacon, pølser, rødt kød og fisk samt manuel tilstand, afrimningstilstand og en indikator, som hjælper dig med at tilberede mad til din nøjagtig ønske. Dette går sammen med den automatiske tykkelsessensor indbygget i selve enheden – når du lukker låget på din bøf, registrerer Tefal OptiGrill+ kødets tykkelse og justerer derefter tilberedningstiden for at kompensere. Når dit kød koger, skifter indikatoren farve fra blå, til gul, til orange, til rød og giver dig en lydkode, da den skifter fra sjælden til medium til godt klaret. Det er et smart design, som jeg testede med blandede resultater, men mere om det senere.

Hvis du skifter OptiGrill+ til manuel tilstand, kan du bruge den på en mere traditionel måde, indstille en temperatur til pladerne og derefter grille manuelt. Der er ikke meget mere at sige om dette. Den fungerer godt, og 2000W er masser af kraft til at få pladerne til at skrige varme, hvis du vil.

OptiGrill+ tilbyder også en afrimningstilstand, der tilbereder mad direkte fra fryseren. Igen havde jeg blandede resultater her; der er ingen erstatning for optøning af mad ved stuetemperatur (eller i køleskabet), men hvis du hurtigt vil have mad på bordet, og du ikke har andre muligheder, fungerer afrimningsfunktionen, men forvent ikke perfekte resultater.

Ydeevne

Så lad os komme ind i kødet på denne anmeldelse. Kort sagt, hvis du arbejder inden for Tefal OptiGrills begrænsninger, får du fantastiske, lækre resultater. Hvis du prøver at få den til at gøre ting, som den ikke er bygget til at gøre, vil du blive skuffet.

For eksempel, hvis du køber OptiGrill+ og tænker at du kan smide et frossent kyllingebryst derinde, og den tilbereder det automatisk for dig, så tænk igen. Det vigtigste at forstå er, at OptiGrill+ kun fungerer godt, når du tilbereder ting, der har en jævn, jævn tykkelse. Af denne grund gør den et fantastisk stykke arbejde med bøffer. Vi testede et par forskellige bøffer ved hjælp af den automatiske bøftilstand og fandt ud af, at indikatoren var tændt for sjældne og mellemstore bøffer. Dette er et kæmpe plus, hvis du spiser meget bøf – det er ikke let at få perfekte resultater i en gryde, og Tefal OptiGrill+ tager alt gættet ud.

Tilsvarende for bacon, pølser og burgere er dette en ideel måde at tilberede dem på. Både pølser og burgere har et relativt højt fedtindhold indeni, så de forbliver pæne og fugtige, mens grillen efterlader fine stregmærker og forkulning udefra. Overskydende fedt drænes væk i drypbakken i bunden. Dette er, hvad denne stil med såkaldt ‘sundhedsgrill’ var designet til at gøre.

Det er en lidt anden historie, når det kommer til hvidt kød og fisk. Disse er begge meget slankere end pølser og burgere, men i modsætning til en bøf skal de koges godt udført af fødevare sikkerhedsmæssige årsager. Som et resultat har OptiGrill+ en tendens til at over grille dem begge, hvilket giver dig et resultat, der er lidt på den tørre side.

Når det kommer til kylling, vil vi anbefale at butterfly dine filleter, så de har en jævn tykkelse hele vejen igennem, og derefter koge dem i manuel tilstand for at holde dem så saftige som muligt.

Hvad angår fisk, så er denne slags grill simpelthen ikke en ideel måde at tilberede fisk på – det fungerer, men personligt foretrækker jeg altid en mere skånsom metode, der giver dig mere kontrol, som stegning eller dampning.

Hvad grøntsager angår, anbefaler Tefal, at du holder dig til manuel tilstand og faktisk levere de en lille pjece med anbefalede temperaturer til forskellige grøntsager. Igen er der ingen problemer med grillen i manuel tilstand. Jeg fandt det mere end stærkt nok til at tilberede alt.

Konklusion

Tefal OptiGrill+ er en ambitiøs elgrill. Løftet om et køkkenudstyr, der tager madlavning ud af dine hænder, er et, der vil appellerer til mange og for det meste tror jeg, OptiGrill+ leverer. Den automatiske madlavning af bøffer er imponerende, og OptiGrill+ håndterer det meste af det, du kaster på den, selvom den kæmper med ujævne nedskæringer, og ideen om madlavning fra fryseren er måske et skridt for langt.

De automatiske tilberedningstilstande er en stor del af salget, men hvis du foretrækker at stole på din egen vurdering, fungerer Tefal OptiGrill+ perfekt i manuel tilstand, selvom du måske finder billigere muligheder, der gør et lignende arbejde. Alt i alt er dette en god allrounder med få ulemper og byggekvalitet til at vare.

Fordele ved denne elgrill:

 • God kvalitet
 • Lille og kompakt
 • Hurtig at få igang

Ulemper:

 • Griller ikke alle madprodukter lige godt

OBH Nordica Easy Grill 7104 – Mest brugervenlige elgrill

OBH Nordica Easy Grill bordgrill 7104

Easy Grill er en stilfuld kontaktgrill i børstet rustfrit stål. Med justerbar temperatur og non-stick belægning er det let at blive grillmester i køkkenet.

Specifikationer:

 • Børstet rustfrit stål
 • Justerbar temperatur
 • Signallampe: tændt / klar til brug
 • Non-stick belægning på grillpladerne
 • Ledningslængde 1,2 m

Fordele ved denne elgrill:

 • Nem at bruge
 • Let at rengøre

Ulemper:

 • Giver ikke de bedste grillresultater

Artikler for dig

Populære Artikler

Seneste Artikler