Gasgrill Test 2024 – De 11 De Bedste Gasgrill

Gasgrill test

Gasgrillen har virkelig lagt afstand til den traditionelle grill de senere år. I dag er det gasgrill, der er rift om, når der skal købes ny grill til terrassen eller altanen. Der er ikke noget at sige til, at danskerne er så begejstrede for gasgrillen. Gasgrillen er nemlig varm på et øjeblik og klar til at stege bøfferne. Samtidig kan du skrue op og ned for temperaturen og styre grillningen. Så du får et perfekt resultat hver gang.

I denne test gennemgår vi nogle af de mest populære gasgrill på markedet i øjeblikket. Vi kigger på gasgrill i forskellige størrelse fra små transportable grill og bordgrill til store grill med 6 brændere og en masse ekstraudstyr. Vi kigger også på gasgrill i forskellige prisklasser, så der er noget for ethvert budget.

Når vi har set på de mest populære gasgrill på markedet i øjeblikket, så kigger vi nærmere på nogle af de overvejelser, du bør gøre dig, inden du vælger, hvilken gasgrill der skal stå på din terrasse eller på din altan.

Vi ser på hvilke ting, du skal være opmærksom på og vi kigger på noget af alt det fantastiske tilbehør, der findes til gasgrillen.

Indholdsfortegnelse

Vidaxl gasgrill

vidaXL gasgrill med 2 madlavningszoner rustfrit stål sølvfarvet

Stor kvalitets gasgrill i rustfrit stål med pulverlakeret stål krop

Denne Vidaxl model er Porschen indenfor deres serie af gasgrill. Med denne gasgrill vil du være i stand til at brødføde en mindre hær. Det fede med en gasgrill i denne størrelse er, at det er et helt lille køkken, hvor du kan kokkerere et helt måltid og ikke kun kødet.

Denne gasgrill har en stor madlavningsrist på 48,5 x 37,5 cm. Det er en stor rist, hvor du let kan have mange ting på grillen på én gang. Der ud over har den 2 kogezoner.  Kogezonerne har en effekt på 5,5 watt. De er placeret med en kogezone på hver side af grillen.

Kogezonerne fungere som almindelige kogeplader hvor du kan koge pasta, kartofler, lave sovs eller noget andet spændende mens kød og grøntsager grilles. Det betyder også at hele familien kan være samlet uden at nogen står inde i  køkkenet og andre ude ved grillen.

Lækkert design der passer ind i alle moderne hjem

En grill skal være funktionel, let at betjene og god at grille på. Men en grill er også en del af vores terrasse- eller altan indretning. Derfor må vores grill også gerne se godt ud. Det gør denne grill med to kogeplader fra Vidaxl. Med sit rustfrie stålstativ og den pulverlakerede stålkrop har du både en grill med en lang holdbarhed, fordi delene ikke er let påvirkelig af vejr og vind og dermed ikke ruster så let. Men grillen har også et fedt design i det rustfri stål look og med den stramme linjer. Grillen har et eksklusivt look over sig og vi forestiller os, at den vil pynte i enhver have eller på enhver altan.

Funktionel design med god højde og hjul til let transport

Når du investere i en god grill som denne, der faktisk er et minikøkken, fordi den også har kogeplader, så bør du købe en model med en god arbejdshøjde. Det har denne model fra Vidaxl. Den har en arbejdshøjde på 86 cm. Det er højden på selve grillristen. Det er en rigtig god arbejdshøjde. Og så er det samtidig en mere sikker højde, hvis der er børn i familien. Grillen bør du aldrig lades uden opsyn mens der er legende børn i haven.

Vidaxl har også tænkt på at sætte to hjul forrest på deres grillvogn. Det gør det meget lettere, når der skal flyttes rundt med den. Og det giver dig frihed til at bruge den flere steder i haven i stedet for at den stationært står ét sted.

Værd at fremhæve:

 • Mål på grill: 108 x 55 x 100 cm
 • Stor stegeflade på 48,5 x 37,5 cm
 • 2 sortemaljerede madlavningsriste
 • 2 kogezoner
 • Robust fastsiddende låg
 • Farve: stål

Jamie Oliver Home 3S gasgrill

Jamie Oliver Home 3S Gasgrill - Sort

Jamie Oliver BBQ Home 3S når du er til lækkert design

Jamie Oliver kan lave mad og designe køkkenudstyr som potter og pander. Det er han pokkers dygtig til. Så der er intet at sige til, at en af hans gasgrill også er havnet på vores liste over de bedste grill på markedet i øjeblikket. Jamie Oliver BBQ Home 3S er en smuk designet gasgrill i sort. Den stilige grill vil passe perfekt i den moderne bolig, om den skal stå på terrassen eller på altanen. Med en gasgrill af denne størrelse vil let kunne lave lækre grillede bøffer og grøntsager til hele familien på én gang. Grillen er også let at gøre ren efter brug. Det er en lille men vigtig ting der gør, at du får brugt grillen meget oftere.

Du bestemmer selv hvor meget grillen skal fylde

Når vi griller, så vil vi gerne have en grill, hvor der er god plads. Det betyder både en stor stegeflade, men vi vil også gerne have, at der er afsætningsplads. Denne model har begge dele. Jamie Oliver grillen har en stegeflade på 64 x 45 cm. Det er en rigtig fin størrelse til en almindelig familie. Gasgrillen har også to sideborde, som du kan bruge til at tilberede tilbehør eller til at sætte tallerkener fra dig på. Det smarte ved denne model er, at du kan klappe sidebordene ned, hvis ikke du har brug for den. Det er super praktisk, fordi grillen ikke fylder så meget, når den ikke er i brug. Men det er også smart, hvis grillen skal stå på et begrænset område.

Flyt rundt med gasgrillen som du vil

Hvis du har en større have med flere terrasser, så kan du med fordel vælge en model som denne, der har hjul. Hjulene gør nemlig at du nemt og sikkert kan trille din grill rundt i haven. Det betyder, at du ikke er begrænset til kun at kunne bruge den ene terrasse til at grille.

Jamie Oliver BBQ 3S er sort og super trendy i sit udtryk. Det er helt sikkert en grill, der kan mere end bare lave lækre grill menuer til dig og din familie. Den er også som en smart møbel i haven eller på terrassen. Under grillen er der et skab med hylder og låger, hvor der er god plads til at opbevare grill tilbehør og redskaber.

Værd at fremhæve:

 • Mål på stegeflade: 64 x 45 cm
 • 3 gasblus
 • Låg med termometer
 • Hjul der gør den flytbar
 • 2 sideborde

Vidaxl 6+1 gasgrill

vidaXL gasgrill 6 + 1 grillzoner sølvfarvet

Vidaxl – når du sætter krav til din grill

Denne store Vidaxl gasgrill har alle de egenskaber, du har brug i dit uderum. Gasgrillen har 6 store grillzoner med en samlet stegeflade på 63,5 x 37,5 cm. Det er mere end rigelig plads til at lave bøffer og pølser til en familie på 4-6 personer på en gang. Derudeover har denne model også en sidegrillzone. En sidegrillzone er perfekt til ristning af flutes eller til at holde kødet varmt. Sidegrillzonen har nemlig en betydelig lavere temperatur end den store stegeflade.

Rengøring er ofte grunden til, at vi overvejer det en ekstra gang, inden vi tænder op for grillen. Med det er ikke nødvendigt at tænke sådan med denne model. Vidaxl har en udtagelig fedtdryp beholder, som medfølger når du køber grillen. Fedtdryp beholderen er lige til at tage af og rengøre. Ristene har ligeledes en coating der gør, at de er lette at holde rene.

Masser af opbevaring og medfølgende grillovertræk

Under selve grillstegefladen er der et skab i rustfrit stål. Skabet har 2 låger, der giver let adgang til skabet. I skabet er der en gennemgående hylde som giver dig masser af plads til at opbevare grilludstyr som kogegrej og redskaber. Udenpå selve grillen er der selvfølgelig tænkt på små kroge, så du let kan hænge grillredskaber frem så de er parate når du griller.

Du kan måske fristes til at fjerne hylden i skabet og placere din gasflaske derinde. Men du må ALDRIG placere gasflasken i gasgrillens skab. Gasflasken skal stå i behørig afstand af grillen. Gasslange og tryk regulator medfølger når du køber denne model. Det er ellers som oftest udstyr der skal tilkøbes.

Et andet stykke ekstraudstyr der medfølger er et kraftigt grillovertræk der beskytter din grill mod vejr og vind. Det holder også din grill ren for snavs så den er lækker når den skal i brug.  Et godt grillovertræk kan virkelig forlænge levetiden på din grill.

Sidebord giver god plads til at lave tilbehør og ekstra blus klarer kartoflerne

Når man griller mangler man altid et sted man skal sætte ting fra sig på. Det behov har Vidaxl taget højde for. På denne grill er der et robust sidebord i rustfrit stål, hvor du kan stå og snitte salat. Fordi sidebordet er lavet i rustfrit stål så kan du også sagtens sætte varme ting fra dig uden at behøve bekymre dig om bordpladen.

På den modsatte side af grillen er der endnu et sidebord. Dette har et gasblus som du kan bruge til at koge kartofler, majs eller til at lave en lækker sovs. Med denne grill er der altså ingen grund til at løbe frem og tilbage mellem grill og køkken. Her kan du klare det hele på et sted og hygge dig sammen med familien samtidig.

Værd at fremhæve:

 • Mål på grill: 133 x 58 x 108 cm
 • Mål på stegeflade: 63,5 x 37,5 cm
 • 6 store grillzoner
 • 1 sidegrillzone
 • 1 kogeblus
 • 1 sideborde
 • Grillovertræk medfølger
 • Gasslange og tryk regulator medfølg

Everdure Force HBG2GSCAN gasgrill

Everdure Force HBG2GSCAN gasgrill

Fleksibel gasgrill med 2 brændere

Dette kan meget vel være grillen for dig, der gerne vil have en kvalitets grill, der er enkelt at anvende og som giver dig stor fleksibilitet. Denne Everdure Force HBG2GSCAN gasgrill er designet, så den er super enkel at anvende. Den har 2 brændere som du har mulighed for at styre uafhængigt af hinanden. Det giver dig stor kontrol over temperaturen og at du kan styre dem individuelt betyder, at du kan stege flere slags ting på én gang. En anden smart funktion denne model har er de integrerede flametamers der gør, at du undgår stikflammer hvis dit kød sveder fedt. Det gør det let at undgå svedent kød og store røggener. Producenten garantere at denne grill er klar til brug på 5 minutter. Det gør den super anvendelig selv på de dage hvor du knap har tid til at kokkerere.

Afmonter benene og brug den som bordgrill

Denne model er super smart hvis du gerne vil have muligheden for at forvandle din grill til en bordgrill. Grillens koniske ben kan let afmonteres og i siderne af selve grillen er der håndtag. Det gør det muligt for dig let at flytte rundt på grillen og uden ben kan den benyttes som bordgrill. Og med den store stegeflade på 60 x 40 cm, så kan du sagtens tillade dig at invitere mange på én gang. Der er god plads på grillen til både bøffer, kyllingebryst og pølser på samme tid.

Everdure Force gasgrill kommer fra Heston Blumenthal som er kendte for deres kvalitets grill. De udgiver også en masse spændende videomateriale, hvor du kan få inspiration til at grille med røg og også inspiration til et væld af lækre opskrifter. Se mere på deres hjemmeside og i det hæfte du får med, når du køber grillen.

Højt låg giver korrekt luftcirkulation

Der er lagt tanker bag designet af denne gasgrill. Det kommer blandt andet til udtryk i låget der har en høj buening. Det ekstra høje låg sørger for at der kommer en perfekt luftcirkulation i grillen under brug. Betjeningsknapperne på denne gasgrill ser anderledes ud end de gør på mange andre gasgrill. I stedet for at sidde foran på grill, så sidder de ved siden af grillen på et af de 2 sideborde. Og i stedet for at være runde knapper, så er det slanke ergonomiske knapper der er let at gribe om.

Værd at fremhæve:

 • Mål på stegeflade: 60 x 40 cm
 • 2 brændere
 • Termostat i låget
 • Foldbare sideborde
 • Opbevaringshylde under grill
 • Koniske ben kan tages af og grille kan bruges som bordgrill
 • 2 drejehjul

City Chef 40 bordgasgrill

Gasgrill Citi Chef 40 bordmodel

Smart bordgasgrill der er plads til overalt

Med denne smarte City Chef 40 bordgasgrill er det slut med at klage over, at man ikke har plads til at have en grill. Denne grill måler kun 35 x 44 x 41 cm og de er udnyttet godt. For stegefladen er på 38 cm hvilken giver god plads til bøffer og pølser, men det gør også at du let kan bage en almindelig størrelse pizza. Elsker du pizza kan du i øvrigt tilkøbe en pizzasten, som sørger for en ekstra sprød bund.

Denne gas bordgrill er der plads til på selv en lille altan. Og med sine skridsikre gummifødder så står den stabilt lige meget om den står på et bord som den er designet til eller om den står på et plant gulv.

Gasbordgrill der er perfekt til camping og til storbyen

Denne gasbordgrill har den perfekte størrelse både til dig der elsker at campere og til dig, der gerne vil have villahavernes glæder på din lille byaltan. Låget på grillen har en dobbeltfunktion. Det kan både isolere varmen og hjælpe med at tilberede maden men det kan også bruges som vindskærm når det placeres oprejst på grillen.

Når låget er sat på grillen, så kan du holde øje med temperaturen inde i grillen på det integrerede termometer der sidder i låget.

Værd at fremhæve:

 • Mål på grill: 35 x 44 x 41 cm
 • Mål på stegeflade: 38 cm
 • Vægt: 5,8 kg
 • Emaljeret drypbakke.
 • Skridsikre gummifødder
 • Låg der kan bruges til at isolere varmen og som vindskærm

Cadac Safari Chef 2 HP gasgrill

Cadac Safari Chef 2 HP gasgrill - Til gasdåse

Det perfekte gasgrillsæt til naturelskeren eller campisten

Glem tanken om et vakkelvornt gaskogesæt, som er svært at have med at gøre. Cadic Safari Chef 2 HP er et super robust gasgrill sæt som både kan stege, grille og koge lækre retter til dig. Sættet vejer kun 3,6 kg og det er altså inklusiv alt, hvad du har brug for for at leve komfortabelt i det fri.

Sættet indeholder en grillplade på 28 cm hvor du kan stege pølser og bøffer. Der er også en stegeflade som er perfekt til bacon og spejlæg og endelig er der også en wok /gryde på 3,8 liter med, hvor du kan koge pasta eller kartofler eller vand til kaffen.

Gasgrillsæt som er perfekt til picnic, stranden og fisketure

Sættet er super smart, fordi det indeholder alt, hvad du har brug for. Det er samtidig smart fordi mange af dele kan inkorporeres med hinanden. Selve gryde stativet er forkromet, så det er super holdbart og robust. Når sættet ikke er i brug, så kan det pakkes sammen så det næsten ingenting fylder og der medfølger selvfølgelig en smart taske, som du kan opbevare det hele i. Der er endda også plads til en lille flaske gas, så du altid har det hele samlet ét sted.

Med brænder og kogeudstyr i rustfrit stål så har du med dette sæt en gasgrill som du kan have i rigtig mange år.

Værd at fremhæve:

 • Mål på grill: 38,8 x 32 x 32cm
 • Gasforbrug 132g/timen
 • Gasforsyning: EN147 standard gasdåse
 • Grillplade på 28 cm
 • Stegeplade på 26 cm
 • gryde/wok/låg 27cm / 3,8 liter
 • Forkromet grydestativ
 • Fedtpande i emaljeret porcelæn
 • Brænder i rustfrit stål
 • Opbevaringstaske medfølger

Weber Spirit Premium EP-335 GBS gasgrill

Weber® Spirit® Premium EP-335™

Weber Spirit Premium når du vil være sikker på perfekt grillning

Weber Spirit Premium lever fuldt ud op til Webers ry for at lave super funktionelle og smukt designede grill. Denne grill er en gasgrill med 3 brændere og en stor stegeflade på 60 x 45 cm. Grillen er designet så hele stegefladen bibeholder en ensartet temperatur, når den er i gang. Det er en stor fordel hvis du smider meget kød på grillen på én gang. Men denne gasgrill har også en varmehylde, som du kan bruge til at lune flutes eller tilbehør. Det er super praktisk fordi det optager plads op selve stegefladen. En varmehylde giver dig også mulighed for at lade hvidløgssmørret smelte i flutes uden at det bliver brændt. At riste brød på selve stegefladen på grillen er næsten umuligt at gøre til perfektion fordi stegefladen er for varm

Hos Weber forventer du fedt design – og det får du

Når du køber Weber udstyr, så forventer du en kvalitet og et design ud over det sædvanlige. Og det er lige hvad du får med Weber Spirit Premium EP-335 GBS gasgrillen. Grillen står i mat sort og stål. Den matte sorte overflade er en porcelænsemaljeret overflade som er super stærk, meget modstandsdygtig overfor rust og så er den lækker at røre ved. Synsmæssigt er du ikke i tvivl om, at det er kvalitet. Den sorte porcelænsemaljerede overflade står super godt til de rustfri sideborde og kontrolpanel. På kontrolpanelet finder du 5 kontrolknapper og en trinløs varmestyring, som giver dig fuld kontrol over temperaturen i grillen.  I grillens kraftige låg sidder der en termostat, som giver dig mulighed for altid at holde øje med temperaturen.

Masser af opbevaringsplads og afskærmning til gasflasken

Det er altid en fordel at vælge en gasgrill, hvor der er indbygget opbevaringsplads. Der har du nemlig mulighed for at opbevare dit grill udstyr såsom potter og pander og grilltænger. Så fylder det ikke et andet sted og du ved altid hvor tingene er. I denne model er der et rummeligt skab under grillen. Skabet har en enkelt hylde og er lukket af en sort porcelænsemaljeret låge så du kan tillade dig at rode uden at nogen kan se det.

Som noget særligt har Weber Spirit Premium også en afskærmning til gasflasken så du ikke behøver at se på den orange flaske. Afskærmningen er ved siden af grillen da du ALDRIG må sætte gasflasken ind i skabet under grillen.

Har du brug for at flytte rundt på grillen så har Weber placeret hele 4 drejehjul under grillen, hvoraf de 2 kan låses.

Værd at fremhæve:

 • Mål på grill: 160,1 x 132,1 x 61 cm
 • Mål på stegeflade: 60 x 45 cm
 • Varmehylde: 60 x 12 cm
 • 3 brændere
 • 2 sideborde
 • 2 redskabskroge
 • Opbevaringsskab
 • Gasflaskeafskærmning
 • Trinløs varmestyring
 • 4 drejehjul, 2 med lås

Weber Q3000 gasgrill

Weber Q3000 gasgrill

Smart Weber Q3000 gasgrill med hurtig opstart

Den største årsag til at gasgrillen er den mest populære grill herhjemme er blandt andet, at grillen hurtigere er klar til at grille. Ved traditionelle grill skal du vente på, at kullene er klar og er kullene af for dårlig kvalitet, så er det ikke sikkert at du kan opretholde en stabil temperatur, hvilket vil få dit kød til at koge frem for at stege.

Weber Q3000 har en Push-button opstarts knap, som du kan starte grillen med på få sekunder. Det er utrolig smart i en travl hverdag, hvor du ikke har tid til at vente på at kullene bliver klar. Den hurtige opstart gør, at det også er oplagt at grille i hverdagen.

Høj kvalitets grill – det kan både ses og mærkes

Weber er kendt for sin høje kvalitet og den kvalitet kommer også til udtryk i denne gasgrill fra det populære mærke. En grill står udendørs meget af tiden. Du kan beskytte den med en overdækning, men det kræver stadig en grill af god kvalitet at kunne klare det danske klima.

Weber Q3000 er en grill der er lavet af højkvalitets materialer hele vejen igennem. Det er også grunden til, at der er 5 års garanti på denne gasgrill. Selve karosseriet på grillen er lavet af stærk aluminium. Grillristen er lavet af støbejern og brænderne er lavet af rustfrit stål. Desuden er grillen forsynet med hjul, så den er let at flytte rundt med. Det er en stor fordel på en grill af denne størrelse.

Et udendørs minikøkken med alt hvad du skal bruge

En grill af denne størrelse har den ulempe, af den fylder en del. I dette tilfælde måler grillen 140 x 140 x 76 cm. Til gengæld betyder det, at den har en stor stegeflade på hele 65 x 46 cm, hvor de er plads til både kød og grøntsager. Denne model har 2 gasbrændere som sørger for en jævn varme.

Weber Q3000 har også sideborde, der er super praktiske, hvis du gerne vil forberede en salat eller hvis du har brug for plads til skærebræt mm. Sidebordene kan klappes ned, når grillen ikke er i brug, så den optager mindre plads. En god og solid gasgrill i den kendte Weber kvalitet.

Værd at fremhæve:

 • Mål på grill: 140 x 140 x 76 cm
 • Mål på stegeflade: 65 x 46 cm
 • 2 gasbrændere
 • 2 sideborde
 • Justerbar termostat
 • Termostat i låget
 • Materiale: rustfrit stål

Weber Genesis II E410 gasgrill

Weber Genesis II E410 gasgill

Weber gasgrill med GS4 grillsystem

Denne weber gasgrill er til absolut grill entusiaster. Her er virkelig tale om en grill, der kan det, den skal til perfektion. Grillen har en kæmpe stor stegeflade på hele 86 x 48 cm. Her er virkelig plads til meget på en gang. Du kan helt sikkert sagten have både bøffer, pølser og tilbehør på grillen til hele familien på én gang. Grillen er udstyret med 4 kraftige gasbrændere som sikre at temperaturen opretholdes og at dit kød og dine grøntsager bliver stegt perfekt. Grillen har også en elektronisk tænding som gør, at du slet ikke behøver at bekymre dig om optænding. Tryk på knappen og et øjeblik efter er du klar til at imponere venner og familie med dine grill kundskaber.

Med denne grill har du i hvert fald alle muligheder for at lave en grillmenu ud over det sædvanlige.

Indirekte grillning åbner op for mange lækre retter

Hvis du gerne vil bruge din grill til mere end bare at lynstege bøffer, pølser og grøntsager, så kan du vælge en grill, der giver mulighed for indirekte grillning. Ved indirekte grilning har du mulighed for at langtidsstege kylling og store stege. Det kunne være en ribbensteg eller en culottesteg. Den indirekte varme giver nemlig kødet den tid, det har brug for, for at blive dejlig mørt og saftigt.

I låget af grillen sidder der et integreret termometer som giver dig mulighed for at kontrollere temperaturen inde i grillen under tilberedningen. Det er super smart, at du kan følge madens tilberedning uden at behøve at løfte låget og lukke saft og kraft ud. For at lave indirekte grillning så skal grillen have 3 eller flere gasbrændere. Så hvis du gerne vil have muligheden for at langtidstilberede retter i din grill, så er denne model fra Weber helt oplagt.

Lækkert design med smarte funktioner

Det bliver svært at finde nogen der ikke vil være stolte af at have denne veldesignede gasgrill stående i haven eller på altanen. I sit tidsløse stållook med det matsorte porcelænsemaljerede låg er dette virkelig en grill der tiltrækker sig opmærksomhed. Og med den kæmpestore stegeflade kan du nemt samle både venner og familie så i kan beundre den sammen.

Weber tænker som altid på det hele. Derfor er der selvfølgelig også 2 sideborde i rustfrit stål, som du kan bruge til at sætte varme ting fra dig på eller som underlag når der skal snittes salat og laves tilbehør. Under det ene sidebord er der en integreret skraldespand, som elegant holder dit  skrald samlet og skjult. Grillen er også udstyret med hjul, så den er let at flytte rundt på terrassen alt efter, hvor i ønsker at sidde og spise.

Værd at fremhæve:

 • Mål på grill: 114,3 x 154,9 x 73,6 cm
 • Mål på stegeflade: 86 x 48 cm
 • 4 gasbrændere
 • Mulighed for indirekte grillning
 • Opbevaringsskab
 • 4 drejehjul, 2 med lås
 • 2 sideborde

Dangrill Gefion 3 gasgrill

Dangrill Gefion 3 Gasgrill

Danskproduceret grill med foldbare sideborde

Dangrill Gefion 3 er en elegant sort gasgrill med foldbare sideborde. At sidebordene er foldbare er super smart. Det betyder både, at grillen fylder mindre, når den ikke er i brug. Men det gør også gasgrillen anvendelig mange flere steder. Er pladsen trang så slår du bare sidebordene ned. Det kan være på en mindre altan eller hvis i er mange på terrassen. Men er pladsen der til det, så kan du vælge at have den ene eller begge sideborde slået op. Sidebordene er perfekte til at stille ting fra sig på. De er også rigtig anvendelige, når der skal snittes salat eller laves andet lækkert tilbehør til maden.

Gasflasken er skjult for maksimal pladsudnyttelse

Dangrill ved at gasflasken ofte er det, der afskrækker folk fra en gasgrill. Ikke fordi de er bange for at grille med gas. Gasgrill er jo 100 % sikre, hvis du anvender dem korrekt. Nej den grimme orangegule gasflaske er det mange rynker næsen over. For der er ikke meget ved at have en lækker grill i et fedt design. Hvis gasflasken står ved siden af og trækker looket ned. Det kommer du ikke ud for ved denne Gefion gasgrill fra Dangrill. Her er der nemlig lavet et skab til gasflasken under grillen så den er helt skjult. I skabet er der også plads til, at du kan lægge dit grillovertræk, hvis du har et sådant.

Gasgrill i en god størrelse til både altan og terrasse

Denne grill har en rigtig god størrelse til mange altaner og terrasser. Grillen måler med sidebordenene opslået 117 x 70 x 108 cm. Selve stegefladen har også en rigtig fornuftig størrelse på 64 x 45 cm. Det giver mulighed for at stege burgerbøffer til hele familien på én gang. Dangrill Gefion 3 har 3 gasblus som sørger for at du får en professionel grilloplevelse hver gang du tænder for gassen. Aluminiums låget som kan vippes op og ned sikre at du har alle muligheder for at fremtrylle de mest fantastiske retter.

Med sit design helt i sort er dette en gasgrill som langt de fleste vil være stolte af at have stående i haven eller på altanen.

Værd at fremhæve:

 • Mål på grill: 117 x 70 x 108 cm
 • Mål på stegeflade: 64 x 45 cm
 • 3 gasblus
 • 2 foldbare sideborde
 • Effekt: 3000W
 • Materiale: Chassis og aluminium

Camp4 Family gasgrill

Camp4 Family Gasgrill

Transportabel grill med mange smarte funktioner

Camp4 Family gasgrill er testens billigste grill, men det gør den absolut ikke mindre funktionel. Her er tale om en transportabel grill. Den er designet, så den let kan pakkes sammen og samles igen. Men selvom her er tale om en transportabel grill af en mere anseelig størrelse, som dog passer til 4 – 6 personer, så har den en masse smarte funktioner, som du ikke forventer at en gasgrill i denne prisklasse. Mangler du en gasgrill som du både kan bruge til at grille på terrassen, den mindre altan eller på campingpladsen så bør du kigge nærmere på denne model.

Camp4 Family kan også bruges som bordgrill

Camp4 er en super praktisk grill, fordi den kan anvendes både stående og som bordgrill. Når du har grillet stående frit, så står den på et robust stativ med 3 fødder. På stativet er der også en praktisk bakke, som du kan bruge til krydderier eller til et skærebræt eller lignende.

Men denne gasgrill kan også hurtigt forvandles til en bordgrill ved at afmontere benene. Det tager kun 1 minut eller 2. Her er altså tale om en grill, det er muligt at finde plads til overalt.

Gasgrillen har en rund grillrist, hvor du let kan lave mad til 4-6 personer. Den runde rist har også den perfekte størrelse til at bage standard pizza på Ø30 cm.

Transportabel gasgrill Ja – på bekostning af kompromier Nej

Mange tænker en transportabel grill som et lille skridt op fra en engangsgrill. Men det er så langt fra sandheden, som det kan komme. Med denne Camp4 Family gasgrill har du alle de funktioner, som du forventer at din stationære grill hjemme i haven. Du har en fornuftig størrelse grillrist, du har en topplade og et låg med greb. Der er endda temperaturmåler i låget, så du kan holde øje med tilberedningen.

Der medfølger også en gasflaske opkobling, der både kan kobles op til propan og til flaskegas.

Den smarte bæretaske gør den let at have med overalt

Den transportable grill fra Camp4 kommer inklusiv en bæretaske, der er specielt designet til at kunne rumme alle delene til grillen, så de fylder mindst muligt. Bæretasken sørger også for, at de enkelte dele ligger sikkert under transport.

Det gør det let at gribe bæretasken med grillen, hvis der skal grilles på skovturen, på campingturen eller måske bare over på naboens altan.

Med en transportabel gasgrill så har du altid mulighed for at kreere en lækker grillmiddag til dig og dem du holder af.

Værd at fremhæve:

 • Transportabel grill
 • Passer til 4-6 personer
 • Kan også anvendes som bordgrill
 • Inkl. låg med greb, temperaturmåler, grillrist og topplade
 • Inkl bæretaske

Overvejelser du bør gøre dig inden du køber en gasgrill

Det er altid en god idé at gennemtænke et køb, inden man foretager det. Ellers risikere du nemlig at lave et super ærgerligt fejlkøb. Det sker ofte, hvis man tager ud i butikken uden at have præciseret for sig selv, hvad man leder efter. Inden du køber din næste gasgrill så bør du overveje følgende:

Pladshensyn

Dit valg af gasgrill kan meget vel være begrænset af størrelsen. Har du for eksempel en mindre terrasse eller altan, så bør du overveje, hvor meget plads du vil ofte til din gasgrill. Er pladsen trang, så kan du vælge en lille gasbordgrill eller du kan vælge en større grillstation der enten ikke har sideborde der optager plads eller som har sideborde der kan foldes ned efter behov. Det er altid en god idé at tage mål, der hvor du gerne vil have din grill til at stå. Så ved du hvor meget plads du har at gøre med.

Hvor stor en stegeflade har du behov for

Størrelsen på stegefladen er det der er afgørende for, hvor mange bøffer og pølser du kan grille på én gang. Størrelsen på stegefladen bør du tage med i dine betragtninger, når du vælger gasgrill. Griller du kun til dig selv og din partner så kan i højst sandsynligt nøjes med en mindre grill. Har i derimod børn eller venner og familie som ofte kigger forbi omkring spisetid, så er det helt sikkert værd at investere i en større grill så maden kan grilles på samme tid.

Skal grillen stå ude hele året?

Det er blevet super populært at grille hele året rundt. Flere bruger endda deres gasgrill til at lave flæskestegen eller anden juleaften. Når du køber grill så bør du overveje om du ønsker at din grill skal stå ude hele året. Skal den det – så skal du sørge for at købe en god kvalitet som kan holde til at være udsat for vejr og vind.

Du bør også altid investere i et grillovertræk som beskytter din grill mod det værste skidt og snavs og som også beskytter det mod vejr og vind. Du kan med fordel vælge et grillovertræk der er designet til den model gasgrill, du vælger. På den måde er du sikret den bedste pasform. Der findes universal grill overtræk men mange af dem er svære at få til at blive på grillen hvis det blæser lidt.

Har du brug for ekstraudstyr til din gasgrill?

Der findes masser af spændende ekstraudstyr som du kan købe til din gasgrill. Der er blandt andet:

 • Grillovertræk
 • Stegetermometer
 • Pizzasten
 • Grillplader
 • Grillbestik og redskaber
 • Rengøring til grill
 • Gas regulator og lignende.

Grillovertræk

Et grillovertræk er en god investering, hvis du gerne vil give din gasgrill en ekstra lang holdbarhed. Et grillovertræk beskytter grillen mod snavs, så den er ren og pæn når du skal bruge den. Men vigtigst så beskytter et grillovertræk grillen fra vejr og vind som kan forårsage rustskader på sigt.

Stegetermometer

De fleste af de gasgrill, som vi har gennemgået i vores gasgrill test har et termometer integreret i låget på grillen. Det hjælper dig med at holde øje med temperaturen i grillen. Men hvis du gerne vil have fuldstændig kontrol over tilberedningen af kød på grillen, så kan du med fordel bruge et stegetermometer. Du kan finde mange forskellige slags stegetermometre eller kødtermometer som de også kaldes. De fås også som trådløse, så du kan følge tilberedningen på din mobil eller tablet.

Pizzasten

En pizzasten er et must til dig, der elsker at lave pizza på grill. Med en pizzasten er du sikker på at opnå en stabil høj temperatur i stenen, som giver dig den lækre sprøde bund som vi sigter efter når vi bager pizza. En pizzasten er også perfekt til at bage pitabrød eller andre slags brød.

Grillplader

Når du køber en grill så medfølger der altid en grillrist. De fleste mærker har dog et større udvalg af forskellige grillplader som du kan tilkøbe til den model gasgrill som du vælger.

Grillbestik og grillredskaber

Når bøffen skal skæres igennem, så er det lækkert, hvis det gøres med et sæt grillbestik. Kniven på grillbestikket er nemlig designet til at skære i kød, modsat smørrekniven fra skuffen der ingen knivtænder har. Du kan finde grillbestik i de fleste butikker. De findes i et hav af modeller så du vil helt sikkert kunne finde et design der falder i din smag.

Grillredskaber er en vigtig del af at grill. Grillredskaber kan købes enkeltvis eller i sæt. Når du køber dem i sæt så plejer et sæt at indeholde

 • Grilltang
 • Grillspatel
 • Grillbørste
 • Grillpensel

Grilltangen er perfekt når du skal vende pølser eller grøntsager på grillen.

Grillspatelen er perfekt til at vende bøffer på grillen

Grillbørsten sørger for at gøre grillristen ren efter brug

Grillpenselen er perfekt til marinader og olier

Rengøring til grill

Der findes mange produkter på markedet, som du kan bruge til at rengøre din grill. Vores erfaring viser dog, at du ofte kan nøjes med en god stålbørste, når grillristen skal rengøres. Har du glemt at gøre din grillrist ren flere gange i træk, så kan det godt være svært at få det fastbrændte af. Der findes en masse produkter med skrappe kemikalier, som du kan bruge til at fjerne skidt på et øjeblik. Men har du lidt tålmodighed, så kan du også vælge at smøre grillristen ind i brun sæbe og lægge den i en sort affaldssæk i et døgn. Dagen efter vil alt skidt være lige til at tørre af. Og brun sæbe er en hel del mere miljøvenligt.

Gasregulator

Når du køber en gasgrill, så skal du være opmærksom på om gasregulatoren er med i købet eller om det er et tilkøb. Det er nemlig langt fra altid at gasregulatoren medfølger.

Gasslange og gasregulator er det, der forbinder gasgrillen med gasflasken. Du må kun anvende en godkendt gasslange til din grill og du skal være opmærksom på at en gasslange mørnes med tiden. Som udgangspunkt skal en gasslange udskiftes ca hvert 3 år, men det er vigtigt at du holder øje med den. Og viser den de mindste tegn på svaghed, så skal den udskiftes.

Vi håber, vi har kunne gøre dig klogere på gasgrillens mange fortræffeligheder. Vi er ikke overraskede, hvis dit valg af gasgrill viser sig at være en af de grill, vi har gennemgået i denne gasgrill test. Det er jo netop de bedste og mest solgte modeller vi viser her.

Hvis du har yderligere spørgsmål til en af de gasgrill som vi har anmeldt, så har vi lagt link ind direkte til forhandleren. På forhandlerens side vil du kunne finde svar på alle dine spørgsmål og hvis du er parat til at gøre dit køb så er det også her handlen kan gå igennem.

Her fra redaktionen vil vi gerne ønske dig rigtig god fornøjelse med din nye gasgrill. Vi er sikre på, at den bliver centrum for mange lækre grill måltider for venner og familie hen over årene. Husk i dag er grillen ikke længere kun forbundet med varme sommeraftener. I Danmark griller grill entusiasterne hele året rundt.

Artikler for dig

Populære Artikler

Seneste Artikler