Parasol Til Altan – De 7 Bedste Parasoller Til Din Altan

Parasol Til Altan

Når solen skinner og varmen er ved at blive for meget, kan det være dejligt med lidt skygge. Med en parasol til altan kan du nemlig skabe læ for solen, så du kan nyde din altan på en mere behagelig måde. Der findes mange forskellige typer parasoller, så der er helt sikkert en, der passer til din altan. I denne artikel vil vi gennemgå 7 af de bedste parasoller på markedet lige nu.

Har du allerede en parasol, du gerne vil bruge på din altan, kan du nederst i artiklen finde et par forslag til beslag, som kan holde din parasol på dit gelænder eller rækværk og dermed spare gulvplads.

Cinas Parasol – Den bedste parasol til altanen

CINAS PARASOL OFFWHITE/TEAK Ø1,8 M

Cinas Parasol er en smart altan-knækparasol, der kan sidde fast på gelænderet. Den smarte kip-funktion gør det let at vippe parasollen efter solens stråler, og medfølger naturligvis beslag til knækparasollen. Ved blæsevejr kan det være en god ide at tage parasollen helt ned. Parasollen har en flot off white farve, der passer ind i de fleste havemiljøer. Den er desuden fremstillet i et slidstærkt stof, der kan tåle vind og vejr uden problemer. Cinas Parasol er altså den bedste parasol til altanen – med masser af smarte features og en holdbar konstruktion.

Mål

 • Diameter: 180 cm
 • Højde: 220 cm

Lyseblå stribet parasol til din altan

STRIBET PARASOL LYSEBLÅ/HVID OG FRYNSER Ø 1,8 M

Parasoller er ikke kun for at holde sig i skyggen. De kan også give dit hjem et personligt præg. Med en lyseblå stribet parasol til din altan, får du et vintage-look med frynser. Parasollen monteres direkte på dit gelænder, og kip-funktionen gør det let at vippe parasollen efter strålerne fra solen. Parasollen kommer med et matchende opbevaringsnet, så den kan også tages med til en solrig dag på stranden. Så nyd solskinnet, mens du holder dig Cool!

Mål

 • Diameter: 180 cm
 • Højde: 230 cm

Altanparasol fra House Doctor

HOUSE DOCTOR OKTOGON PARAS

House Doctor Oktogon Altanparasol er en flot og klassisk parasol i sort og hvid. Den giver en lounge-agtig eller beach-agtig stemning, og er samtidig let at tage med. Parasollen er super nem at sette op og tage ned igen, og giver optimal beskyttelse mod solen. Du kan justere dens højde, så den passer perfekt til ethvert behov. Med denne parasol får du altså både en flot og praktisk havemøbel, der vil give dig mange timer af afslapning i din have eller på stranden.

Mål

 • Diameter: 180 cm
 • Højde: 184 cm

Outfit parasol til altanen med LED-lys

Outfit parasol med LED-lys Ø3 m sort

Der er mange fordele ved at have en altan. Du kan nyde udsigten, dine haveplanter og den friske danske luft. men på en varm sommerdag kan det være svært at sidde på din altan, hvis der ikke er nogen skygge. Med en Outfit markedsparasol får du et eksklusiv solafskærmning til din altan, med indbygget LED-belysning. Parasollen har en poleret sort aluminiumstang og indbygget krank, så du nemt kan åbne og lukke den. Solpanelerne på parasollen oplader automatisk LED-pærerne, så du kan nyde belysningen på din altan i lang tid fremover.

Mål

 • Diameter: 300 cm

VidaXL’s rektangulære parasol til altan

rektangulær parasol 200 x 300 cm grøn

Hvis du elsker at tilbringe tid på din altan, men er træt af at blive overfløjet af solen, så er denne rektangulære parasol fra VidaXL det perfekte valg for dig. På grund af den grønne farve og det enkle design passer den ind på enhver altan eller have. Med den håndsvingede funktion er det let at slå op og ned, mens vippefunktionen giver dig mulighed for at justere parasollen, så du kan få skygge dagen lang. Parasollen er fremstillet i et UV-beskyttende og anti-falmende polyester, så du kan nyde solen uden at skulle bekymre dig om at blive forbrændt eller at parasollen bliver skadet.

Mål

 • Længde: 200 cm
 • Bredde: 300 cm
 • Højde: 240 cm

Billig lille parasol til altanen

Altanparasol - Blå

Du har sikkert set dem før – de små, blå parasoller, der ofte er sat fast på altaner eller borde. De er ikke kun praktiske, men også billige. Og med et beslag, der kan spændes fast på rækværket eller bordet, kan du roligt lade dem stå uden at frygte for, at de vælter. Parasollerne er lavet af Polyester og er derfor meget holdbare. Selvom de er relativt lette, kan de sagtens modstå vind og vejr. Og skulle det ske, at du vælter dem, er det ikke noget problem – de tager nemlig ingen skade. Så hvis du leder efter en parasol til din altan eller havebord, så er denne model et godt valg.

Mål

 • Diameter: 135 cm
 • Højde: 90 cm

Halv parasol til altanen

vidaXL 44594 150cm

De fleste af os elsker at sidde udenfor i det gode vejr, men solen kan hurtigt blive for varm. Med en halv parasol til altanen kan du sidde i skyggen og nyde dagen. Parasollen er gråbrun og lavet af UV-beskyttende og falmefrit polyester. Med en aluminiumsstang og 5 stålribber er den robust og stabil, selv i blæsevejr. Parasoldugen har desuden en ventilationsslid og håndsvingsmekanisme, så du nemt kan justere vinklen. Parasolstangens 38 cm passer til de fleste parasolfødder eller borde med parasolhuller. Det halvrunde design giver et elegant look til enhver altan eller terrasse.

Mål

 • Længde: 300 cm
 • Bredde: 150 cm
 • Højde: 253 cm

Parasolbeslag til tremmer

PARASOLBESLAG TIL TREMMER

Dette parasolbeslag griber vertikalt rundt om tremmerne og giver din parasol den stabilitet, den behøver for at kunne modstå blæsevejr og andre vejrforhold. Parasolbeslagene passer til tremmeafstande på 1-14 cm og er velegnede til alle stokke med en max. diameter på 3,8 cm. Med dette beslag kan du overlade regn, blæst og vejrforandringer til naturen, mens du nyder et afslappet øjeblik i haven eller på terrassen.

Specifikationer:

 • Passer til parasolstok: Max. 3.8 cm
 • Tremmeafstand 1-14 cm.

Parasolbeslag til altangelænder

PARASOLBESLAG TIL ALTANGELÆNDER-

Parasolbeslagene har en universal pasform og kan derfor bruges til de fleste parasoller. Beslagene passer også til de fleste typer altangelændere, og er lakeret i en mat sort farve, der passer til enhver have. Parasolbeslagene griber om gelænderet med to skruer, der er placeret 7,2 cm. fra hinanden. Dette sikrer, at parasollen ikke bevæger sig, selv om der er meget vind. Med parasolbeslagene kan du nyde din haveparasol i ro og mag uden at skulle bekymre dig om, at den vender sig eller flyver væk.

Specifikationer:

 • Passer til parasolstok: Max. 3.8 cm

Artikler for dig

Populære Artikler

Seneste Artikler