Daybed Guiden – De 20 Bedste Daybeds Til Dit Hjem

Daybed

Et veldesignet hjem skal helst være både praktisk og æstetisk, og det sætter store krav til de møbler, du bringer ind i dit liv. En daybed er et godt eksempel på et møbel, som både er behagelig at ligge på, som kan tjene flere forskellige funktioner, og som pryder hjemmet med sit elegante design.

Spørgsmålet er så, hvilken daybed du skal vælge? Der findes mange forskellige flotte daybeds på det danske marked, og i denne guide får du et overblik over de 20 bedste eksempler på en daybed i 2022.

Indholdsfortegnelse

BROSTE COPENHAGEN Wind Chaiselong – Stilren daybed i slidstærkt stof

BROSTE COPENHAGEN Wind Chaiselong - polyester velour

Denne daybed er lavet af polyester velour, hvilket gør den både smuk at se på og samtidig slidstærk. Den har et nordisk design og er derfor meget enkel, og derfor er der ingen tvivl om, at den vil passe ind i din lejlighed eller dit hus.

Den har både ryglæn, armlæn og en rund pude, så den bliver ekstra dejlig at ligge på, når du skal sove til middag eller blunde midt på dagen. Den kan også sagtens bruges til at sove på om natten, hvis du skulle få brug for at sove andre steder end din seng. Den er behagelig at ligge på, og du kan bruge den til det, du har lyst til.

Derfor passer den også fint i både stuen, udestuen og soveværelset, hvor den vil tjene forskellige formål, og det er altså kun fantasien, der sætter grænser, når det gælder placering. Du kan også rykke den rundt, hvis du har brug for den forskellige steder i løbet af dens levetid.

Fordele:

 • Lavet af slidstærkt materiale
 • Den har armlæn
 • Den er i nordisk design

Ulemper:

 • Skal vedligeholdes på grund af materialet

BROSTE COPENHAGEN Wind chaiselong – Flotteste grønne daybed med armlæn

BROSTE COPENHAGEN Wind chaiselong - grøn polyester velour

BROSTE COPENHAGEN Wind chaiselong er til dig, der ikke er bange for at bruge farver i din indretning. Den er grøn og vil uden tvivl gøre ethvert rum mere levende, og kan derfor bruges til mange forskellige ting.

Den har både armlæn og ryglæn og kan benyttes til mere end bare at sove. Det kan være, du vil bruge den til overnattende gæster, eller dine børn ønsker et sted at sidde, når de skal læse eller slappe af. Måske skal du selv bruge den til at slappe af på?

Den kan placeres i stuen, hvor den kan bruges til både søvn og leg, og den kan placeres i soveværelset og give rummet et stærkt og farverigt udtryk, som du kun kan blive glad for at vågne op til. Der er ingen tvivl om at både børneværelset og kontoret også vil få gavn af denne smukke daybed, der er rar og interessant at kigge på.

Du bestemmer helt selv, hvad du vil bruge den til, og hvor du vil placere den henne, og det er derfor kun fantasien, der sætter grænser.

Fordele:

 • Den er farverig
 • Den kan placeres i alle rum
 • Den har armlæn og ryglæn og rund pude

Ulemper:

 • Den skal vedligeholdes

Ferm Living Turn daybed – Cotton linen natural – Smuk og moderne daybed i naturlig farvebalance

Ferm Living Turn daybed - Cotton linen natural

Denne daybed er skabt i et smukt og moderne udtryk og er helt enkelt at kigge på. Med sin grå farve og sorte metalben giver den rummet et æstetisk og interessant udtryk, som du ikke finder særlig mange steder.

Den er både speciel og rar at kigge på, og så er den også behagelig at sove på. Den er lavet af bomuld og hør og er derfor egnet til dig, der går op i godt materiale og nem vedligeholdelse.

Du kan helt selv bestemme, hvor den skal stå, da den ikke er særlig svær at balancere rundt med. Det betyder også, at du kan rykke rundt med den, hvis du bliver træt af, at det står i stuen og hellere vil placere den i soveværelset, hvor den også kan stilles. Den passer også fint ind i kontoret eller gæsteværelset, hvor overnattende gæster kan få glæde af dens komfort.

Fordele:

 • Den er nem at vedligeholde
 • Den er speciel
 • Den er moderne

Ulemper:

 • Ryglæn, armlæn og nakkepude ikke inkluderet

Daybed Eli – Junior u. hynde – Junior daybed i smukt egetræ

Daybed Eli - Junior u. hynde 90x160 cm.

Daybed Eli er en smuk, lille daybed, der kan bruges til mange forskellige ting. Du kan vælge at stille den på børneværelset, hvor dine børn har mulighed for at sove til middag i den eller måske bruge den til sjov og leg.

Du kan også stille den i soveværelse, hvor den vil være god til at lægge tøj på eller give indretningen et friskt pust. På badeværelset kan den bruges til at slappe af efter badet, og i stuen kan den bruges til mange andre ting.

Den er helt enkel og derfor meget æstetisk at kigge på, og derfor vil den passe ind i de fleste rum. Den er lavet af lyst egetræ og egner sig til nordiske hjem, der gerne må være tidløse, stilrige og enkle. Du kan være sikker på, at du ikke bliver træt af designet lige med det samme, og derfor er det en god investering.

Fordele:

 • Den er enkel
 • Kan bruges til forskellige rum
 • Kan laves til seng ved køb af ekstra gavl

Ulemper:

 • Den har ikke ryglæn eller armlæn

Cane-line Conic daybed modul – Bedste udendørs daybed

Cane-line Conic daybed modul, lysegrå

En daybed kan være et simpelt møbel i din stue, eller den kan være en del af et større sæt. Cane-line Conic daybed modul kan begge dele, og så er den også beregnet til at kunne anvendes udenfor. Det gør Cane-line Conic daybed modul til et oplagt valg, hvis du har brug for en daybed, der kan klare flere forskellige formål og scenarier på én gang.

Der følger et hyndesæt med i købet, som beskytter stoffet mod både regn og vind. Takket være QuickDry-funktionen kan du altså lade denne daybed stå udenfor hele sommeren, og stoffet er både UV-beskyttet, anti-absorberende og smudsafvisende.

Cane-line Conic daybed modul har en behagelig størrelse på 120 x 140 cm, hvilket betyder, at der kan ligge flere på den på én gang. Hvis uheldet skulle være ude, og betrækket er blevet snavset til i løbet af sommeren, kan du heldigvis nemt vaske stoffet.

Fordele:

 • Optimal til udendørs brug
 • Kan kombineres i en større loungegruppe
 • Hyndesæt er inkluderet

Ulemper:

 • Fås kun i én farve

Handvärk – Sort stel m. messing – Bedste daybed i læder i mange forskellige farver

HANDVÄRK | Daybed - Black/Brass Frame

Hvis du virkelig vil imponere dine gæster med en luksuriøs følelse af komfort, kan du fremvise en daybed betrukket med ægte læder. Handvärk – Sort stel m. messing er et oplagt eksempel på en daybed, som bærer elegant læder, der både er behageligt at sidde på, men som også matcher den moderne nordiske stilart.

Handvärk – Sort stel m. messing er designet af den danske designer Emil Thorup, og det er især ved valget af sort stel med messing, du finder de unikke kvaliteter. Hvis du ikke er helt tilfreds med det sorte stel, er det også muligt at vælge uden messing, og du kan ligeledes vælge mellem flere forskellige farver læder til betrækket.

Med en størrelse på 188 x 85 cm kan du placere denne daybed flere forskellige steder i dit hjem; du kan lade den være det første syn, dine gæster ser, idet de træder ind i din gang. Du kan også kombinere den med andre moderne møbler i din stue, men Handvärk – Sort stel m. messing er dog ikke en del af et større sæt møbler.

Fordele:

 • Luksuriøs nordisk stil
 • Sort stel med messingdetaljer
 • Vælg mellem 3 forskellige farver læder

Ulemper:

 • Kan ikke kombineres med et større sæt

Sillerup daybed bambus med hynde – Bedste bambus daybed til en overkommelig pris

Sillerup daybed bambus med hynde

Findes der noget bedre end at befinde sig ude i den danske, sommerlige natur? Jo, så skulle det da lige være, hvis du ligger oven på en behagelig daybed, mens du nyder den danske varme. Sillerup daybed bambus med hynde er en daybed, der er oplagt at placere ude i en udestue, på en altan eller i et orangeri.

Det naturlige og lyse design, der opstår ved kombinationen af bambusstel og hvide hynder, gør Sillerup daybed bambus med hynde både behagelig at kigge på og ligge på. Den har en størrelse på 220 x 100 cm, og I kan derfor sagtens sidde flere personer på denne daybed på én gang.

Bambus er et naturligt materiale, der kan holde til lidt af hvert, og du kan derfor sagtens placere den et sted, hvor den både udsættes for sol, vind og regn. Du skal dog holde øje med farven, for nuancerne kan skifte, hvis den er placeret et sted, hvor temperaturen svinger meget.

Fordele:

 • Skabt med bambus
 • Plads til mange på én gang
 • Passer perfekt til en udestue eller orangeri

Ulemper:

 • Kan skifte farve ved varierende temperaturer

Daybed sofa i kunstlæder B203 cm – Bedste daybed sovesofa i solidt design

Daybed sofa i kunstlæder B203 cm - Elefantgrå

Det smarte ved en daybed er, at den kan opfylde flere forskellige formål. Mange daybeds er simple og praktiske at ligge på, mens denne Daybed sofa i kunstlæder B203 cm fra Lepong har et ryglæn, der gør den ideel at anvende som sofa eller sovesofa.

Komforten er helt i top, da den polstret med skum af høj kvalitet, og den er betrukket med elegant kunstlæder i en elefantgrå farve. Kunstlæderet består af 50% nylon og 50% PU-læder, og du vil derfor kunne ligge behageligt på stoffet i længere tid ad gangen – for eksempel hvis du har brug for en hurtig lur eller skal tilbyde din overnattende gæst en soveplads.

Denne daybed er venstrevendt, og du skal derfor på forhånd overveje, hvordan den bedst muligt kan passe ind i dit hjem. Med en størrelse på 203 x 86 cm fylder den dog ikke for meget, men den kan uden problemer erstatte din nuværende sofa, hvis du vil have et møbel, der opfylder flere behov på én gang.

Fordele:

 • Moderne elefantgrå kunstlæder
 • Polstret med højkvalitets skum
 • Solidt design

Ulemper:

 • Kun venstrevendt

BROSTE COPENHAGEN Wind chaiselong – Chaiselong med ryglæn i elegant nordisk stil

BROSTE COPENHAGEN Wind chaiselong - blå polyester

BROSTE COPENHAGEN Wind chaiselong er den type daybed med ryglæn, der nemt kan placeres i et hvilket som helst værelse. Chaiselongen er ikke samlet ved leveringen, så du skal selv finde ud af, hvordan den sammensættes, men det endelige resultat er en 200 x 74 cm daybed, du kan sidde, sove og slappe af på.

Med både ryglæn, armlæn og medfølgende rund pude er der mange muligheder for at anvende denne daybed til lige præcis dine specifikke behov. Designet vil passe ind i de fleste moderne hjem, da den er opbygget efter den nordiske stilart, hvor elegant og slidstærkt blåt betræk hurtigt fanger opmærksomheden.

BROSTE COPENHAGEN Wind chaiselong kan med sit ryglæn i den ene halvdel fungere som en sofa i stuen, men du får muligvis endnu mere ud af den, hvis du indretter et hyggeligt hjørne med denne daybed. En standerlampe, et lille bord og en stak spændende bøger vil sammen med BROSTE COPENHAGEN Wind chaiselong skabe det perfekte hyggehjørne.

Fordele:

 • Med ryglæn, armlæn og en rund pude
 • Elegant nordisk design
 • Slidstærkt, blåt polyester

Ulemper:

 • Ikke samlet ved levering

Wegner daybed model GE1 – Bedste daybed til en ægte Wegner-entusiast

Getama GE1 Wegner bænk

Hvis du virkelig vil imponere dine gæster til næste middagsselskab, skal du bare føre dem ind i stuen, hvor en ægte klassiker vil møde deres øjne. Model GE1 er skabt af den verdenskendte designer Hans J. Wegner, som står bag nogle af de mest ikoniske danske møbler gennem historien, og du kan med Wegner daybed model GE1 skrive dig ind i selv samme historie.

Denne daybed er designet i 1954, og du fornemmer med det samme datidens stilart, som heldigvis i dag stadig er meget populær og moderne. Møblet er udført i massiv eg, og den hårdføre konstruktion skal nok sikre, at denne daybed vil bestå i mange årtier endnu. Det er vigtigt, da Wegner daybed model GE1 også er designet til at kunne blive justeret i ryglænet, så du skal ikke være nervøs for at tage fat i denne daybed.

Wegner daybed model GE1 betegnes også som en sovebriks, og det smarte er, at den består af to dele; der medfølger en skammel, som kombineret med ryglænsdelen resulterer i en daybed, der kan bruges på mange forskellige måder.

Fordele:

 • Designet af Hans J. Wegner i 1954
 • Udført i massiv eg
 • Ryglænet kan nemt justeres
 • Består af to dele

Ulemper:

 • I den dyrere ende af prisskalaen

Brandon højrevendt daybed i velour – Bedste daybed i blødt og elegant velour

Brandon højrevendt daybed i velour 173 x 118 cm - Turkis

Når du har brug for at slappe af på en daybed, er det vigtigt, at stoffet føles behageligt mod din hud. Velour er et populært materiale i de fleste moderne hjem, da det både er meget blødt, samtidig med at det har en elegant og skinnende overflade. Brandon højrevendt daybed i velour fra Riviera Maison er et godt eksempel på et møbel af velour, som tjener flere forskellige formål, samtidig med at det også bare ser stilsikkert ud med sin turkise farve.

Du kan kun få denne daybed fra Riviera Maison som højrevendt møbel, men med sin kompakte størrelse på 173 x 118 cm er det ikke svært at få den til at passe ind i de fleste værelser. Du kan anvende den som et komfortabelt møbel ovre i hjørnet, du hurtigt kan lægge dig på, eller du kan erstatte din sofa og sammensætte den med de øvrige stuemøbler.

Det smarte ved Brandon højrevendt daybed i velour er, at du kan justere ryglænet efter behov. På den måde kan du hurtigt selv vælge, om du skal bruge din daybed til at sove på, eller om du skal sidde ret op, så du kan læse i en god bog.

Fordele:

 • Blødt og elegant velour
 • Stilsikker turkis farve
 • Justerbart ryglæn

Ulemper:

 • Fås kun som højrevendt

RICHMOND daybed – Tidløs og moderne daybed fra Sinnerup

RICHMOND daybed brun

Hvis du ønsker at eje en daybed, der kan kombineres med de fleste typer hjem, og som med sit design ikke lige går af mode i morgen, bør du overveje RICHMOND daybed. Dette møbel kan du finde i Sinnerup, som altid er garant for tidløst og funktionelt design, og med en RICHMOND daybed kan du løfte æstetikken i et moderne, nordisk hjem.

RICHMOND daybed er simpel at kigge på; den har nogle korte og smalle ben, som holder en fyldig madras med lysebrunt betræk oppe. Den lysebrune farve er meget underspillet, og du kan derfor matche farven med de fleste andre, lyse farver i et tidløst hjem.

Madrassen er også meget behagelig at sidde eller ligge på, da der anvendes PU-skum, hvori der gemmer sig op mod 180 fjedre. Der medfølger også ryglæn, som matcher den simple stil, men som til gengæld også er en anelse begrænsede.

Fordele:

 • Elegant lysebrun farve
 • Passer ind i et moderne, nordiske hjem
 • Madrassen er i PU-skum med 180 stk. fjedre

Ulemper:

 • Ryglæn er smarte men begrænsede

House Doctor Daybed, Basti – Det alternative valg fra House Doctor

Daybed Basti Natur

Hvem siger, at en daybed behøver at ligne alle de andre firkantede og polstrede møbler i lyse farver? Med Basti-modellen fra House Doctor får du en daybed, som i høj grad skiller sig ud fra de andre med sit alternative og smarte design. I stedet for at have en vandret og lige form, bøjer og krummer House Doctor Daybed, Basti sig på en sjov og anderledes måde.

På trods af det alternative design, er denne daybed dog meget behagelig at ligge på, da den er formet efter ergonomiske principper. Du giver din krop og ryg den helt rette støtte, og du kan falde i søvn på den med god samvittighed. Du har dog ikke mulighed for at justere den yderligere, hvilket kan være et problem, hvis din ryg kræver en bestemt sovestilling.

House Doctor Daybed, Basti er skabt med mangotræ, der både er slidstærkt og robust. Træfarven bidrager til en meget naturlig atmosfære, og House Doctor Daybed, Basti er derfor oplagt, hvis du har en ambition om at bringe mere natur ind i dit hjem.

Fordele:

 • Anderledes og ergonomisk design
 • Skabt af mangotræ
 • Bidrager til en naturlig atmosfære

Ulemper:

 • Ikke mulighed for at tilpasse formen

Broste Copenhagen Daybed – Rattan – Det minimalistiske valg i naturligt rattan

BROSTE CPH DAYBED - RATTAN

Nogle gange er det simple valg også det bedste valg, og med Broste Copenhagen Daybed – Rattan får du en meget minimalistisk og smart daybed. Det enkle design gør Broste Copenhagen Daybed – Rattan nem at placere i hjemmet, og du kan med stor fordel bruge den i en udestue eller ude på terrassen, hvor du kan nyde solens stråler.

Broste Copenhagen Daybed – Rattan er behagelig at ligge på i det varmere vejr, fordi det naturlige rattan-materiale giver god åndbarhed og luft. Dog skal du muligvis placere en hynde oven på din daybed, da rattan godt kan kradse for nogle.

Med en størrelse på 190 x 80 cm kan Broste Copenhagen Daybed – Rattan passe ind i mange scenarier, og med en siddehøjde på 30 cm kan du også anvende denne daybed som ekstra siddepladser, når du får mange gæster på besøg.

Fordele:

 • Skabt af naturligt rattan
 • Passer perfekt til en lun sommerdag
 • Fylder ikke for meget

Ulemper:

 • Rattan kan kradse lidt

Sigmund Daybed – Bedste daybed der kan laves om til dobbeltseng

Sigmund Daybed - 160x200

Sigmund Daybed ord designet af Per Weiss, og det er ved denne model tydeligt, hvorfor designeren har opnået så stor anerkendelse; Sigmund Daybed er nemlig en elegant, der kan opfylde flere forskellige behov på én gang. Møblet er ikke bare en kombineret daybed og sovesofa, det er også en dobbeltseng, der kan foldes ud og anvendes til flere formål.

Sigmund Daybed indeholder to 80×200-madrasser, som kan lægges sammen eller adskilt. På den måde er Sigmund Daybed oplagt at bruge i stuen eller i gæsteværelset, så du har ekstra sovepladser til dine venner. Du kan også placere den på børnenes værelse, så de kan pakke sengen sammen efter brug og dermed få mere plads at lege på.

Sigmund Daybed er meget behagelig at ligge på – uanset om det er som daybed, sovesofa eller dobbeltseng – og det skyldes i høj grad de massive madrasser, hvor du finder ergonomiske pocketfjedre. Madrasserne har dog den ene ulempe, at denne daybed ikke hæves så højt over gulvet, og derfor kan den være svære at støvsuge under.

Fordele:

 • Kombineret daybed og sovesofa
 • Kan bruges som dobbeltseng
 • Ergonomiske pocketfjedre
 • Kan laves om til to enkle madrasser

Ulemper:

 • Er ikke hævet højt over gulvet og kan være svær at støvsuge under

West Houston højrevendt daybed i bomuld – Til dig der vil ligge på behageligt bomuld

West Houston højrevendt daybed i bomuld 180 x 94 cm - Askegrå

Der er en grund til, at det meste tøj i århundrede er blevet skabt med bomuld; bomuld er nemlig bare et utroligt behageligt materiale, som kan holde til en del slid. Det kendetegner også West Houston højrevendt daybed i bomuld, der er et oplagt valg, hvis du leder efter en daybed, der føles behagelig mod din hud.

Den askegrå farve giver en rolig fornemmelse, og West Houston højrevendt daybed i bomuld er derfor et godt valg, hvis du er typen, der sætter pris på en god og forfriskende lur. Du skal heller ikke være bange for at udnytte den 180 x 94 cm store daybed, for med en slidstyrke på 24.000 Martindale kan West Houston-modellen holde til lidt af hvert.

Denne daybed er højrevendt, hvilket begrænser dine muligheder en anelse, når det kommer til indretningen. Til gengæld vejer denne daybed kun omtrent 30 kilo, og du får derfor ikke problemer med at flytte rundt på den.

Fordele:

 • Elegant askegrå bomuld
 • Vejer ikke meget og kan nemt flyttes
 • Meget slidstærk

Ulemper:

 • Kan som højrevendt møbel være svær at indrette med

Daybed Capri – gul velour – Bedste daybed der holder i mange år

Daybed Capri -gul velour

Den bedste investering er, når du køber noget, der ikke går af mode, som ikke går i stykker, og som du kan give videre til de næste generationer. Det kan være alt lige fra et hus til et Rolex-ur og til et møbel som Daybed Capri, der er skabt af et imponerende slidstærkt materiale.

Normalt ligger slidstyrken (Martindale) på omtrent 10.000-15.000, men Daybed Capri har en slidstyrke på op mod 50.000. Det betyder med andre ord, at der skal meget til, før denne daybed får skrammer, ridser eller andre skønhedsfejl. Du kan med ro i sjælen investere i denne forholdsvis billige daybed, som på sigt vil tjene hver en krone ind med årenes løb.

Daybed Capri er ikke bare en slidstærk daybed, den er også meget praktisk og flot at se på. Velour-betrækket bærer en varm, sennepsgul farve, og kombineret med de naturfarvede ben får du en daybed, der giver lidt ekstra liv til rummet. Puden følger også med i købet, og du – samt de næste generationer – har dermed det perfekt sted at tage en velfortjent pause.

Fordele:

 • Slidstyrke (Martindale) på 50.000
 • Sennepsgul velour og naturfarvede ben
 • Puden følger med

Ulemper:

 • Ikke den bredeste model på markedet

Innovation Living – Linna Daybed – Bedste daybed i en mørkere farve

Innovation Living - Linna Daybed

Hvis du forstår dig på at anvende mørke farver på en hensigtsmæssig måde i hjemmet, kan du nemt skabe en æstetisk og stilfuld atmosfære. Hvis dét er din ambition, bør du overveje at inddrage Innovation Living – Linna Daybed fra Ilva, som udnytter det mørkegrå stof og det sorte metalstel til perfektion.

Innovation Living – Linna Daybed er ikke bare behagelig at kigge på; den er også komfortabel at ligge på, da pocketfjedrene giver en god komfort og ekstra støtte. Dog medfølger der ikke ryglæn eller armlæn, så du skal stille Innovation Living – Linna Daybed op ad en væg, hvis du vil bruge den til at se fjernsyn eller læse bøger i.

Fordele:

 • Betræk i mørkegråt stof
 • Stel i sort metal
 • Pocketfjedre giver en god komfort og støtte

Ulemper:

 • Ingen ryg- eller armlæn

Daybed – sort læder/PU og sorte træben – Intens daybed med stærkt udtryk

Daybed - sort læder/PU og sorte træben

Denne daybed er lavet af sort stof, og derfor passer den til dig, der ikke er bange for at indrette din lejlighed med et moderne og intenst udtryk. Det sorte stof står i kontrast til de helt lyse træben, der gør den spændende at se på og kan gøre et rum mere levende, hvis væggene er hvide, eller du er vild med lys indretning.

Den har indbygget nakkepude, der kan flyttes rundt, og er beregnet til middagssøvn eller overnattende gæster. Derfor passer den fint ind på kontoret eller gæsteværelset, hvor den uden tvivl vil gavne dig selv og dem, der kommer på besøg.

Den giver dig maksimal komfort til alle tider, og du kan nemt flytte rundt med den, hvis du skulle få lyst til at flytte den rundt i løbet af dens levetid. Den vil helt sikkert passe ind i de fleste rum, og derfor er den et godt valg på længere sigt.

Fordele:

 • Den har et intenst udtryk
 • Den er behagelig at sove på
 • Den har nakkepude

Ulemper:

 • Den har ikke armlæn eller ryglæn

Coop Knud daybed inkl. hynde – Bæredygtig daybed i teak

Coop Knud daybed inkl. hynde - Teak

Til sommer bliver du glad for, at du har købt denne daybed, når du skal slappe af i solen, og når du får gæster. Det gælder især, hvis du er vild med bæredygtige materialer af god kvalitet, og hvis du går op i æstetik, da denne daybed er lavet af smukt teaktræ, der er 100 % FSC-certificeret.

Det bliver dit bedste køb i år, når du skal sove til middag på terrassen, og når du får gæster, der skal udforske din have, bliver du stolt af at kunne fremvise den flotte daybed. Med i købet følger både en hynde og en nakkepude, der øger den overordnede komfort.

Fordele:

 • Den er bæredygtig
 • Den er lavet af materiale, der holder længe
 • Du får hynde og nakkepude med

Ulemper:

 • Skal olieres ofte for at opretholde glød

Sådan vælger du den helt rette daybed

Når du skal vælge den helt rette daybed, er det en god idé at give dig selv rigeligt med tid til at undersøge markedet, så du er sikker på, at du har valgt den helt rigtige model lige fra starten. På den måde kan du også nemmere sikre dig, at du får den bedste pris. Det vil være ærgerligt at opdage, at du kunne have fået den billigere, eller at der var en anden model, du synes bedre om.

Når du skal lede efter den helt rette daybed, kan du søge på internettet, der indeholder et hav af muligheder. Du kan søge på selve ordet ”daybed”, “daybed med opbevaring” osv. og så er du nærmest garanteret, at der dukker modeller op, som du vil synes om.

Du kan starte med at kigge på de første sider, der dukker op, og gemme de sider, du synes om. Når du har ledt længe nok og har fundet en daybed, du kan lide, undersøger du, hvor du kan få den til den billigste pris, og så har du fundet den helt rigtige for dig.

Artikler for dig

Populære Artikler

Seneste Artikler