Fliserens Tilbud – Få Dine Fliser Som Nye Igen

Fliserens

Fliser på terrassen eller ned gennem haven eller rundt omkring huset kan både være praktisk, men også smukt at se på. Hvis ellers fliserne er rene og noget. Desværre terrassen. Desværre kan det danske vejr være hårdt for flisernes overflade. Det gælder både når solen skinner fra en skyfri himmel og når regnen siler ned, for slet ikke at tale om når frosten sætter ind. Det danske vejr kan om noget, sætte sine tydelige spor på de udendørs fliser med mos, algebelægninger og flisepest. Og så er de før så flotte fliser pludselig knap så smukke at se på.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD OG SPAR 40%

Fliserens med mange fordele

Det er heldigvis muligt at gøre de trætte og grimme fliser rene og flotte at se på igen. Nemlig med en grundig fliserens. Det vil ikke blot gøre dine fliser til en fryd for øjet – det vil også være en fantastisk måde at få både dit hus og haven omkring det til at se ekstra velplejet og velholdt ud. En effektiv fliserens giver dog ikke blot fine, rene fliser, der er sikre at færdes på uden at glide, men kan også være med til at bringe flisernes oprindelige farver og struktur frem igen. Og så har det også den åbenlyse fordel, at fliserne både bliver mere sikre at færdes på, når de ikke er dækket af glatte alger eller mos.

Slip af med farlige fliser

Er du træt af kedelige, grå og glatte fliser på terrassen eller i haven? Så bør du overveje at komme i gang med en omhyggelig fliserens. For udover at de grimme alger og mos ikke ligefrem klæder fliser, så kan de også være medvirkende til, at der trænger fugt ned mellem revnerne i fliserne. Og det kan i værste fald medføre, at underlaget bliver ustabilt og at fliserne kan ligge ujævnt og skævt. Lader du blot stå til og lader fliserne ”gro til”, så risikerer du ikke blot at snuble over dine egne fliser. Du risikerer også at skulle havde lagt dem om – eller måske endda være nødt til at investere i helt nye. En klart dyrere investering end en fliserens, hvilket kan være godt at have med i sine overvejelser.

Hvorfor bør du rense dine fliser?

Der er mange fordele ved at få renset fliserne for grimme alger, irriterende mos og ikke mindst flisepest:

  • Triste fliser bliver næsten så gode som nye
  • Hurtigere, nemmere og ikke mindst billigere end at skulle lægge nye fliser
  • Nedsætter risikoen for frostsprængninger
  • Gør fliserne nemmere at holde efterfølgende
  • Forlænger flisernes levetid
  • Et mere velplejet og flot helhedsindtryk af både huset og haven

Fliserens – sådan foregår det!

Næsten alle former for fliser kan renses og dermed blive så godt som nye at se på. Men hvordan er det overhovedet muligt, at få bugt med både grimme alger, kedelige matte overflader og måske endda også genstridig flisepest? Det kræver først og fremmest en grundig afrensning af fliserne. Denne rens kan effektivt fjerne stort set alle former for belægninger og snavs. Hvordan denne rensning foregår, afhænger lidt af om du vælger selv at give dig i kast med projektet – eller du foretrækker at overlade det til en professionel.

Fliserens med omtanke for miljøet

Fliserens er en yderst eftertragtet måde at give de grimme, glatte fliser nyt liv. Og afsluttes den med imprægnering eller algefjerner er man tilmed sikret et godt og holdbart resultat, som man kan glæde sig over længe. Selv om selve behandlingen er særdeles effektiv, så kan den også sagtens udføres både skånsomt og miljørigtigt. I dag findes der en række professionelle firmaer på markedet, der ikke bare renser fliserne, men også gør det med omtanke for miljøet. Det vil sige, at de kun benytter miljøvenlige og skånsomme løsninger i arbejdet med at gøre dine fliser smukke og modstandsdygtige igen. Og naturligvis kun godkendte bekæmpelsesmidler.

Fliserens lige som du ønsker det

Er du blandt dem, der ikke har mod på selv at give dig i kast med arbejdet? Så findes der en lang række professionelle, der kan hjælpe. Hvad den nøjagtige pris er for en professionel fliserens afhænger blandt andet af, hvor mange fliser du har. Men som udgangspunkt er det altid muligt at indhente et tilbud inden arbejdet påbegyndes – ganske uforpligtende! Du bestemmer også selv, om du blot ønsker en enkelt rensning af dine fliser eller en abonnementsordning, der i visse tilfælde også kan inkludere en årlig algebehandling.

Professionel fliserens

Er det længe siden at dine fliser er blevet renset? Så kan det være svært at komme helt til bunds i skidtet selv. Så kan det være godt at bede om professionel assistance. En professionel fliserenser har nemlig ikke blot erfaringen, men også det helt rette udstyr til at rense fliserne effektivt og komme godt i bund med alle former for belægninger. Både ovenpå og ikke mindst mellem fliserne. Og uanset hvor genstridige de måtte være. Det kan lyde heftigt, men en professionel fliserens foregår altid yderst skånsomt, så fliserne ikke tager skade af behandlingen. Og der anvendes naturligvis kun godkendte metoder.

Imprægnering for stærkere fliser

Selve afrensningen foregår typisk med højtryksrenser og efterlader fliserne næsten som nye. Men i og med at alt snavs vaskes af på denne måde, efterlader det også fliserne åbne og således også temmelig sårbare på overfladen. Derfor er det vigtigt at give dem en beskyttende imprægnering efterfølgende. Denne imprægnering lægger sig ikke blot på overfladen, men trænger også godt ned i fliserne og forsegler dermed overfladen, så den bliver mere modstandsdygtig overfor vind og vejr og dermed forlænges flisernes levetid markant. Fliserne bliver samtidig også væsentligt nemmere at holde pæne, da overfladen efter imprægnering bliver fin, ensartet og smuds- og vandafvisende.

Hold fliserne pæne år efter år

En fliserens kan altså ikke blot give dine fliser på terrassen eller rundt om i haven nyt liv. Den kan også give dem et længere liv – altså forlænge deres holdbarhed. Det kræver dog, at de vedligeholdes løbende, For selv om en enkelt fliserens kan udrette mirakler, så gælder det om at holde fliserne rene og velplejede efterfølgende. Det anbefales derfor ofte at give fliserne en grundig algebehandling mindst en gang om året, for at minimere risikoen for nye angreb. Det kan du enten vælge at gøre selv – eller få en professionel til at klare det.

Gør det selv-fliserens

Ønsker du at rense dine fliser selv, er det absolut også muligt. Ligesom en professionel fliserens bør du altid starte med en god og grundig afrensning af dine fliser. Her kan du komme langt med knofedt med vand og en godt kost – men du kan også vælge at bruge ved en højtryksrenser. Lige som de professionelle. Blot skal du være opmærksom på at du ikke også skyller fugesandet væk i bestræbelserne på at rense af. Er fliserne belagt med alger kan du forsøge at ”slibe” algerne væk ved hjælp af en skarpkornet sand, der strøs ud over området og derefter fejes rundt og derved sliber underlaget og løsriver algerne fra fliserne. På denne måde får du samtidig også fyldt fugerne med sand, hvilket forebygger ukrudt. Du kan også vælge at sprøjte algefjerner på fliserne. Det fjerner ikke blot alger, men kan også forebygge nye forekomster. Hvordan de enkelte produkter anvendes, kan læses på brugsvejledningen inden du går i gang.

Fliserens – en langsigtet investering

Hvad enten du vælger at klare fliserensen selv eller overlade det til professionelle, så er det naturligvis ikke helt gratis. Til gengæld er det en investering, der er givet godt ud. For passer du ikke godt på dine fliser, så vil de ikke kunne holde nær så længe, og så ender du i værste fald med at skulle skifte dem ud med nye. En klart større udskrivning end en fliserens vil løbe op i. Uanset om det er dig selv eller et privat firma, der udfører den. Men det koster naturligvis lidt. Og ønsker du at vide, hvad en fliserens af dine fliser løber op i hvis du ikke selv skal gøre det? Så kan du vælge at indhente fliserens tilbud fra et eller flere firmaer. Dette kan ofte gøres online og er helt uforpligtende. Til gengæld giver det dig en ide om hvilket prisniveau der er tale om. Også hvis du er på jagt efter en billig fliserens.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD OG SPAR 40%

Flotte fliser med garanti!

Selv om der kan være en vis tilfredsstillelse i, at klare fliserens på terrassen selv, så er der også visse fordele ved at vælge erfaren ekspertise. De har ikke alene alle de nødvendige materialer og den store erfaring, der gør at de kan klare jobbet hurtigt og effektivt. Men der er også den fordel at du med et professionelt team kan få garanti for et godt arbejde. En række af virksomhederne er under diverse garantiordninger. Det er din garanti for et godt stykke arbejde – og skulle uheldet være ude, så dækker de eventuel udbedring af fejl og mangler.

Artikler for dig

Populære Artikler

Seneste Artikler