Væghængt Toiletspand – 7 Toiletspande Til Væg

Væghængt Toiletspand

Der er ingen tvivl om, at et væghængt toiletspand vil gøre det nemmere at holde orden på badeværelset. Hvis du er på udkig efter en smart og funktionel løsning, så har vi her 7 forskellige toiletspande til væg, som du kan vælge imellem.

Væghængt Toiletspand Fra Zone

TOILETSPAND TIL VÆG RIM 3,3 L BLACK

Denne flotte toiletspand fra Zone er lavet i pulverlakeret aluminium og kan fås i en sort og hvid farve. Vægbeslaget er skjult i designet, så denne toiletspand væghængt virkelig vil pynte på badeværelset. Toiletspanden har et lækkert enkelt design uden for mange unødvendige detaljer. Du kan få matchende sæbedispenser, tandbørstekrus, toiletrulleholder, toiletbørste og opbevaring til toiletpapir i samme serie. Med denne toiletspand er du altså sikker på at få et flot ensartet look på badeværelset. Denne væghængte toiletspand har en kapacitet på 3.3 liter.

Hvid væghængt toiletspand fra Pressalit

Pressalit Vægspand, hvid

Den hvide væghængte toiletspand fra Pressalit er en smuk og praktisk løsning til badeværelset. Denne model er lavet af bløde og afrundede former, hvilket gør rengøringen meget nemmere. Toiletspanden optager ikke nogen gulvplads, hvilket er ideelt for små badeværelser. Denne model kan også betjenes med én hånd, hvilket gør den meget brugervenlig. De indvendige spande er produceret af genbrugsplast, hvilket gør dem meget miljøvenlige. Disse spande kan anvendes med alle typer plastposer eller helt uden pose. Magnetisk lukning sikrer en lydløs oplevelse.

Væghængt toiletspand 411 fra Pressalit

Pressalit vægspand 411, sort

411 fra Pressalit er en væghængt toiletspand med en heldækkende front i urea-hærdeplast med dæmpet selvluk funktion. Denne toiletspand er lydløs og har en aftagelig front og inderspand for lettere rengøring. pressalit411 er ideel til både badeværelser og køkkener. Du kan bruge 411 alene eller sammen med et af vores andre produkter som f.eks. toiletbordet 441 eller væggen 471. De fleste af vores produkter kan også monteres på alle Pressalit toiletpander, så du kan frit vælge, hvordan du vil indrette dit badeværelse.

Væghængt toiletspand – Billigste væghængte toiletspand

Steel-Function Rimini vægmonteret affaldsspand børstet stål 6 liter

Rimini modellen fra Steel-Function er en flot væghængt toiletspand, der kan monteres på enhver væg. Denne model er lavet af børstet stål og har en kapacitet på 6 liter. Denne rimelige toiletspand vil give dit badeværelse et moderne udseende og vil være en praktisk tilføjelse til dine rengøringsrutiner. Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige toiletspand til dit behov, så tøv ikke med at kontakte os.

Brabantia væghængt toiletspand

Brabantia Touch Bin 3 liter - Matt Steel FPP

Den elegante Brabantia Væghængt Toiletspand er lavet i mat FPP stål og har en kapacitet på 3 liter. Denne smarte toiletspand kan både stå på gulvet eller monteres på væggen, og er derfor optimal til ethvert badeværelse. Toiletspanden har et eksklusivt design, og er desuden dækket af en 10 års garanti. Så hvis du søger efter en flot og funktionel toiletspand, så kan du med fordel vælge Brabantia Væghængt Toiletspand.

Stor væghængt toiletspand

VÆGHÆNGT TOILETSPAND

Steel-Function’s væghængte affaldsspand er det perfekte valg til ethvert hjem. Det smukke rustfrie stål krop og sorte plastiktop giver denne affaldsspand et moderne udseende, der passer ind i ethvert rum. Med en kapacitet på 5 liter, er dette en perfekt størrelse til badeværelset eller køkkenet. Vores affaldsspand er også udstyret med en praktisk hank, der gør det nemt at tage af og på væggen.

Sort væghængt toiletspand

Touch Bin (til væg ) med mattbørstet stållåg, plastinderspand 3 L Sort

Brabantia’s væghængte toiletspand er en elegant og praktisk løsning til ethvert badeværelse. Lavet af mattbørstet stål, er denne toiletspand utrolig holdbar, og den udtagelige plastinderspand gør rengøring en breeze. Med sine slanke linjer og diskrete design vil denne toiletspand passe ind i ethvert badeværelse. Og med en kapacitet på 3 liter, er det perfekt til både store og små husholdninger. Brabantia’s væghængte toiletspand er den ultimative tilføjelse til ethvert badeværelse.

Hvorfor bør jeg vælge en væghængt toiletspand?

Der er mange grunde til, hvorfor en væghængt toiletspand kan være det perfekte valg for dit badeværelse. For det første giver denne type toiletspand et rent og moderne udseende. Dernæst er en væghængt toiletspand meget nemmere at rengøre end en traditionel toiletskål, da der ikke er nogen skjulte sprækker eller kroge, hvor snavs kan samle sig. Endelig er en væghængt toiletspand ofte mere hygiejnisk end en almindelig toiletskål, da der ikke er nogen steder for bakterier og svampesporer at gemme sig. Hvis du leder efter et pålideligt og hygiejnisk valg til dit badeværelse, så er en væghængt toiletspand det perfekte valg.

Artikler for dig

Populære Artikler

Seneste Artikler