Hvis du også synes, at det er svært at finde en pæn og funktionel opbevaringsløsning til dit toiletpapir, så er du ikke alene. Der findes nemlig mange forskellige slags toiletpapirskjulere på markedet, men de fleste af dem er ikke ligefrem elegante at se på. I denne artikel guider vi dig igennem 5 af de bedste toiletpapirskjulere på markedet lige nu – både i forhold til design og funktionalitet

Toiletpapirs opbevaring fra Muubs

KURV HANDLE S/2 Opbevaring Af Toiletpapir

Muubs har lavet en effektiv og flot toiletpapirs opbevaring, der passer perfekt ind i det moderne hjem. De to yndige kurve giver et smukt og autentisk udtryk, og de kan også fås i sort. Kurvene er nemme at håndtere, og de er ideelle til at opbevare både toiletpapir og håndklæder. Jeg er meget glad for Muubs toiletpapirs opbevaring, og jeg anbefaler dem varmt til alle, der ønsker at gøre deres hjem lidt mere stilfuldt.

Toiletrulleholder og opbevaring fra Muubs

KURV HIGH

Muubs toiletpapirholder og opbevaring er lavet af håndvævet vandhyacint med en lille hank i træ. Det er også fås i naturfarvet. Muubs har mange års erfaring med at lave unikke og smukke produkter til boligen. Derfor kan du være sikker på, at dette toiletpapirholdere og opbevaring vil pynte i dit badeværelse. Denne kurv er især velegnet til at opbevare toiletpapir eller andre småting, som du vil have let adgang til. Et Muubs toiletpapirholdere og opbevaring er en yderst funktionel og flot ting til dit badeværelse – og et must-have for enhver stilbevidst boligejer!

Toiletpapirsopbevaringskurv fra House Doctor

HANG, KURVE, SÆT Á 2 STK.

Toiletpapirsopbevaringskurven “Hang” fra House Doctor er lavet af blødt vandhyacint og håndvævet, så den er både praktisk og elegant. Kurven fås i to størrelser og kan anvendes til opbevaring af toiletpapir, håndklæder eller andre genstande. Den skaber lethed i kombination med fliser, marmor og metaller på badeværelset. Kurven kan stå på gulvet eller hænges op.

Squares opbevaring af toiletpapir fra House Doctor

OPBEVARING, SQUARES

Den hvide og sorte opbevaringskurv fra House Doctor er en handy og elegant løsning til badeværelsesopbevaring. Kurven er 30 cm i diameter og højden, og den har en fin lille hank, der ligeledes gør den anvendelig til ophæng. Kurven er af bomuld, polyester og rayon, og den kan også bruges som en vasketøjskurv. Squares opbevaringskurven er et must-have for ethvert moderne hjem.

Toiletrulleholder fra Bloomingville

BLOOMINGVILLE KLEMENS TOILETPAPIR HOLDER (SORT)

Toiletrulleholderne fra Bloomingville er både praktiske og flotte på samme tid. De fås i mange forskellige designs, så du kan vælge den model, der passer bedst til dit toiletrum. Toiletrulleholderen kan have en ekstra rulle ved siden af den normale toiletrulleholder eller under denne. Du kan også få en specieludgave af toiletrulleholderen med en ledning, så du kan have denne model med dig overalt. Men den eneste ulempe ved denne model er, at den kun kan opbevare én rulle toiletpapir ad gangen. Så hvis du har brug for mere end én rulle toiletpapir, skal du købe flere af disse toiletrulleholdere.