Væghængt Bord – 9 Plads Besparende Vægborde

Væghængt Bord

Når man ønsker at spare plads, er et væghængt bord en oplagt løsning. Det kan nemlig monteres direkte på væggen, hvilket gør det nemt og bekvemt at få adgang til. Samtidig sparer du plads, da et væghængt bord ikke optager gulvplads. I denne artikel vil vi give dig 9 gode grunde til at investere i et væghængt bord.

Marmor væghængt bord fra House Doctor

SIDEBORD, MEGA, VÆGMONTERET

House Doctor’s væghængte bord er både smuk og elegant. Det kan bruges som et natbord, køkkenbord eller hylde. Bordet er lavet af marmor og messing. Marmoren giver et rod af stil, mens messingen giver et strejf af luksus. De to materialer fungerer sammen for at skabe et unikt og stilrent udseende. Bordet kan nemt hænges op på væggen med det medfølgende beslag. Med sin enkle og elegante design, vil dette bord være et flot tilføjelse til enhver bolig.

Mål

  • 36 x 18 cm

Væghængt bord til køkkenet

YEH WALL TABLE TALL WHITE

Dette elegante og enkle bord er designet af den danske produsent Menu. Bordet består af pulverlakeret stål, som gør det meget holdbart. Det hvide bord har en unik form, der gør det velegnet til at hænge på væggen. Du kan bruge det i entreen som et ekstra bord til dine nøgler og andre ting, eller på køkkenet til at lægge opskrifter. Du kan også bruge det som et makeup-bord i soveværelset. Den moderne design gør det nemt at rengøre og vedligeholde. Det er et unikt og praktisk bord, der vil pynte i ethvert hjem.

Mål

  • 55 x 44 cm
  • Højde: 71 cm

Vægmonteret klapbord med ben

Vægmonteret klapbord med hylder og tavle

Vægmonteret klapbord med ben og hylder til opbevaring og tavle. Let at folde op og have en tavle med opbevaring bag eller ned, så har spisebord eller skrivebord. Praktisk og funktionelt møbel. Det er et moderne og stilrent møbel, der passer ind i ethvert hjem. Det er lavet af massivt træ, der er behandlet med en miljøvenlig vandbaseret lak. Møblet er nem at montere på væggen med de medfølgende beslag. Med dette møbel får du både en flot tavle til opslagstavlen og masser af praktisk opbevaringsplads. Tavlen er perfekt til at opspore dine husstandsartikler, notater, projekter mv., Mens opbevaringshylderne er ideelle til at gemme bøger, magasiner osv. De 2 hylder kan let flyttes rundt efter behov. Du kan også bruge tavlen som et skrivebord eller et spisebord. Denne multifunktionelle tavle giver dig mulighed for at indrette dit hjem på din egen måde. Du kan finde denne vare hos din lokale Forhandler. Prisen varierer alt afhængig af størrelse og finish.

Udendørs væghængt bord i teak

Teak Hængebord

Denne smukke, udendørs væghængte bord i teak er designet til at passe perfekt til en lille altan. Halvmåneformen giver dig masser af plads til at sprede dine ting ud, mens den flotte teaktræsoverflade giver et strejf af luksus. Væggene i bordet er hovedsageligt lavet af massivt teaktræ, men der er også nogle indlæg i jern for ekstra styrke og holdbarhed. Dette bord er også udstyret med en justerbar fod, så du kan justere højden på bordpladen, hvilket gør det nemt at tilpasse til enhver situation. Hvis du har brug for et smukt og praktisk bord til din lille altan, kan du ikke gå galt med denne smukke væghængte model.

Mål

  • 70 x 62 cm

Væghængt klapbord i egetræ

væghængt klapbord egetræ 100 x 60 cm

Dette væghængte klapbord i egetræ er et multifunktionelt møbel, der kan bruges som et sidebord, et køkkenbord, et børneskrivebord eller et computerbord. Bordet har en trekantet vægophæng, der giver dig mulighed for at placere det præcis, hvor du ønsker det. Det er lavet af højkvalitetsmateriale, der sikrer lang levetid og god holdbarhed. Bordet har en maksimal bæreevne på 50 kg.

Mål

  • 100 x 60 cm

Foldbart Vægbord fra Esschert Design

Esschert Design foldbart vægbord NG66

Dette flotte vægbord fra Esschert Design er lavet af fyrretræ og er velegnet til både indendørs og udendørs brug. Bordet har en elegant, grå farve og kan foldes sammen, når det ikke er i brug. Det er et dekorativt element i ethvert hjem eller have, og det er perfekt til at placere planter på eller bruge som et natbord. Foldbart Vægbord fra Esschert Design er en unik og funktionel møbel, der vil gøre enhver bolig mere smuk.

Mål

  • 58 x 34.3 cm

Hjemmelavet væghængt bord

Folestel til bord, T-ramme, krom poleret stål - 1 SÆT

Med et hjemmelavet væghængt bord behøver du ikke længere bekymre dig om, hvor bordpladen skal stå. Med dette foldestel i krom poleret stål kan du nemt og hurtigt få et flot bord, der passer ind i stuen eller køkkenet. Bordpladen kan du finde hos FriShop.dk, hvor der er et bredt udvalg af flotte bordplader i mange forskellige designs og farver. Så giv dig selv en gave og find din indre handyman frem – det vil du ikke fortryde!

Væghængt bord til altan

Emma hængebord - 100 x 60 cm

Emma hængebord er perfekt til dig, der ønsker et elegant og stilrent bord til altanen. Bordet er lavet af eukalyptus, der sikrer en lang levetid. Bordet kan klappes ned, hvilket gør det nemt at opbevare og transportere. Emma hængebord er en smuk og praktisk løsning til din altan.

Mål

  • 100 x 60 cm

Artikler for dig

Populære Artikler

Seneste Artikler