Når man står og skal i gang med at indrette sit nye hjem, er det altid spændende at finde de helt rigtige møbler. Og selvom man godt kan lide orden og system i tingene, kan det altså være svært at finde den helt rigtige løsning på opbevaring. Hvis du gerne vil have en trådkurv til skab, så har vi her samlet 7 smarte og praktiske bud på netop det!

En trådkurv er en nem og praktisk løsning, hvis man ønsker at have orden i sine ting. Og selvom det kan være svært at finde den helt rigtige model, så er det altså ikke umuligt. Vi har her samlet en række forskellige trådkurve, som alle kan være gode at have i skabet.

2 komplette trådkurve til skab

Trådkurv komplet 2 stk. m. fuldudtræk B:400

Bredde: 40 cm / 50 cm / 60 cm

De 2 komplette trådkurve er perfekte til at udnytte pladsen i dit skab. De passer til skabe med en bredde på 40, 50 eller 60 cm og giver dig mulighed for at trække skabet helt ud, så du nemt kan nå alle varerne. Kurvene er lavet af en kraftig silver trådkvalitet og kan bære op til 20 kg. De kan monteres bag lågen, så du ikke behøver at bekymre dig om, at de støder ind i noget, når du åbner skabet. Afstandsstykket på 18 mm / 1,8 cm giver kurvene et elegant look, og kuglelejerne sikrer glat og stille udtræk. Med de 2 komplette trådkurve får du et funktionelt og elegant skabsarrangement.

Specifikationer:

  • Mål: 15 x 52 x 40/50/60 cm
  • Maks belastning: 20 kg

2 Stk. trådkurv/gryderist med fuld udtræk

Trådkurv/Gryderist-komplet 2 stk. m. fuldudtræk B:500

Bredde: 40 cm / 50 cm / 60 cm

Disse 2 flotte, elegante og super praktiske trådkurve i en kraftig silver trådkvalitet er det optimale redskab til ethvert køkken, bryggers eller vaskerum. Med deres smarte design og fuld udtræk kan de let monteres under et skab eller en hylde, så du får masser af extra opbevaringsplads, og de er perfekte til at have dine gryder og pander parat i nærheden af din komfur. De er begge lette at rengøre, takket være den glatte overflade, og vil altid se flotte ud takket den kraftige trådkonstruktion og den fine finish.

Specifikationer:

  • Mål: 10 x 52 x 40/50/60 cm
  • Maks belastning: 20 kg

40 cm bred trådkurv til skab

Trådkurv 40 cm

Bredde: 40 cm

Denne trådkurv er det perfekte valg til smallere skabe. Med udtræksskinnerne kan du nemt få fat i de ting, der ligger bagest i skabet, uden at skulle rode rundt. Kurven er lavet af stærkt trådnet, så du kan være sikker på at den holder i mange år. Passer til skabe som er 40 cm bred.

Specifikationer:

  • Mål: 9 x 34 x 40 cm

Vasketøjskurv med udtræk

Vasketøjskurv med udtræk til 60 cm skab H 48 cm D 51 cm

Bredde: 60 cm

En vasketøjskurv med udtræk er et af de mest anvendelige og handy rengøringsredskaber, du kan have. Med udtræk og kuglelejer er det nemt at trække vasketøjet ud, selv når det er fyldt til bristepunktet. Tilmed kan den monteres bag en låge, så den ikke bliver i vejen eller tager for meget plads. Selve kurven er fremstillet i en kraftig mat krom trådkvalitet, der kan bære op til 20 kg. Dit vasketøj vil derfor aldrig være svært at håndtere igen. Kombinationen af praktisk anvendelighed og elegant design gør denne type vasketøjskurv til et “must have” rengøringsredskab for enhver moderne husstand.

Specifikationer:

  • Mål: 48 x 51 x 60 cm
  • Maks belastning: 20 kg

Smal trådkurv til hjskab

Scanbad Multo vasketøjskurv på udtræk til højskab 30 cm

Bredde: 30 cm

Denne praktiske Scanbad Multo vasketøjskurv på udtræk er perfekt til små badeværelser, hvor pladsen er trang. Trådkurven er fremstillet i rustfri stål og har et elegant design, der gør den nem at integrere i enhver indretning. Vasketøjskurven har to rum med lukkede låger, så du kan opbevare rene og beskidte ting adskilt. De bløde hjul gør det muligt at trække kurven frem og tilbage, selv når den er fuld.

Specifikationer:

  • Mål: 45 x 24.2 x 30.9 cm

Elfa Classic udtræksbar trådkurv

Elfa Classic udtræksbar trådkurv 40 i platin 605 x 185 x 430 mm

Bredde: 60.5 cm

Elfa Classic udtræksbar trådkurv er en sampak med trådkurv og kurveramme. Kurvene fås både som tråd- og meshkurve. Elfa Classic udtræksbar trådkurv har en kapacitet på 5 L. Elfa Classic udtræksbar trådkurv kan monteres på alle glatte overflader. Elfa Classic udtræksbar trådkurv er velegnet til badeværelser, køkkener eller andre steder, hvor der er behov for ekstra opbevaringsplads.

Specifikationer:

  • Mål: 18.5 x 43 x 60.5 cm

Cabina Skabs-trådkurv

Cabina Skabs trådkurv

Bredde: 50 cm

Denne Trådkurv i gråt metal er en rummelig opbevaringsløsning, der passer perfekt til dit Save garderobeskab. Med en skuffebredde på 50 cm er denne kurv ideel til at opbevare tøj, sengetøj eller håndklæder m.m. Kurven har et praktisk rulleudtræk, så du nemt kan få fat i det, du skal bruge. Gitterkurven er lavet i robust metal, så den kan holde til at blive brugt i mange år. På bagpladen af kurven er der to huller, så du kan let hænge den op på væggen med de medfølgende beslag.

Specifikationer:

  • Mål: 11 x 47 x 50 cm