Kork Opslagstavle – 8 Dekorative Opslagstavler i Kork Til Din Væg

Kork Opslagstavle

Hvis du leder efter den bedste måde at organisere dine idéer på, er en kork opslagstavle et godt valg. Desuden kan du nemt ændre indretningen, når du får en ny idé.

Kork opslagstavlen er en fantastisk måde at holde styr på dine idéer, to-do lister og huskepinde. Du kan nemt rengøre den, og den er genanvendelig. Kork opslagstavlen er også en miljøvenlig mulighed.

Vi har nedenfor fundet 8 smarte kork opslagstavler, der vil revolutionere din måde at organisere dine idéer på.

Verdenskort opslagstavle i kork

Verdenskort kork 3 stk. á 50x100 cm.

Verdenskortet opslagstavlen i kork er et must-have for enhver rejsende. Det er en flot og elegant måde at vise, hvor du har været, og det giver dig en nem måde at planlægge dine fremtidige rejser. Verdenskortet opslagstavlen består af tre tavler, der hver måler 50×100 cm. Du kan sætte en nål i de lande, du har besøgt, og bruge de tomme tavler til at planlægge dine næste destinationer. Verdenskortet opslagstavlen er den perfekte måde at føre styr på alle dine rejser – både de, du har været på, og de, du drømmer om at tage.

Kork opslagstavle uden ramme

OEKOBOARD - Ugekalender i kork

Kork opslagstavle uden ramme er et praktisk valg for den travle familie. Ugekalenderen gør det nemt at holde styr på begivenheder, aftaler og to-do lister. Med en opslagstavle i kork vil der aldrig være rodet på børneværelset eller i køkkenet – alle vil altid vide, hvad der sker. Opslagstavlen kan også bruges til at planlægge familieferier og ferier – så man undgår at double-booking. Uanset hvad du vælger at bruge opslagstavlen til, vil den med garanti gøre livet en smule nemmere.

Rund kork opslagstavle

Korkcirkel - 2,5 cm. brændt kork

En rund korkopslagstavle er ideel til at hænge opslag og huskepinde. Den er nem at montere og kræver ikke en ramme. Korkcirkelen har en brændt overflade, der giver den et flot udseende. Cirklen måler 47 cm i diameter.

Dekorativ Korkvæg

Korkvæg med vario mønster - 50x100 cm.

Dekorativ korkvæg er en let og elegant løsning til at forbedre ethvert rum. Korvene giver en jævn, mat overflade, der passer til enhver indretning. Samtidig er kork let at rengøre og vedligeholde. Dekorativ korkvæg er ideel til både store og små rum. I større rum kan det hjælpe med at definere et bestemt område, mens det i mindre rum kan give en intime følelse. Korvene er også velegnede til loftrum, hvor de kan hjælpe med at holde varmen. Med dekorativ korkvæg er der mange muligheder for at skabe unikke og stilfulde indretninger.

Korkopslagstavle med magnet og tavlefolie

OEKOBOARD - Rustik opslagstavle med magnet- og tavlefolie

Korkopslagstavle med magnet og tavlefolie er en praktisk og dekorativ opslagstavle, som er nem at hænge op og tage ned igen. Tavlen har en robust konstruktion og er fremstillet af højkvalitetsmaterialer, så du kan være sikker på, at den vil holde i mange år. Den store størrelse gør den velegnet til ethvert rum, og den lille kant nederst forhindrer, at magasiner eller blade ryger ned. Med denne opslagstavle får du en elegant og funktionel løsning til dit hjem.

Sort kork opslagstavle

50 X 100 CM. MØRK MED SORT RAMME

Denne sorte kork opslagstavle er en meget stilren og anvendelig tavle, der passer perfekt til ethvert hjem eller kontor. Tavlen måler 50 x 100 cm og har et stilrent udseende, der vil passe ind i enhver indretning. Opslagstavlen er lavet af kork, der er let at tømme ud igen, så du altid kan have det rent og ryddeligt. Denne tavle er den perfekte løsning til at holde styr på dine huske-sager.

Kork opslagstavlen er let at montere med de medfølgende beslag, og kan derfor hænges op på enhver væg.

Korkopslagstavlen giver dig mulighed for at skabe orden i dit hjem eller på dit kontor, samtidig med at du får et stilrent og moderne look. Tavlen er desuden en miljøvenlig alternativ til de traditionelle opslagstavler, da korken er et genanvendeligt materiale.

Så hvis du leder efter en praktisk og stilren opslagstavle, der samtidig er god for miljøet, så er denne sorte korkopslagstavle det perfekte valg for dig.

Kork opslagstavle fra Sinnerup

CRÉTON MAISON Kork plade

Kork opslagstavle fra Sinnerup er formet som et hus. Det kan også bruges som bordskåner. Du kan bruge det til at opsætte dine nemID, pas, kørekort og andre vigtige dokumenter. Det er meget praktisk. Opslagstavlen har en flot finish, og den er lavet af kvalitetsmaterialer. Den er meget holdbar og vil ikke blive ødelagt af hverken vand eller fugt. Denne opslagstavle er et must-have for ethvert hjem. Køb den i dag!

Stor opslagstavle i kork

Dekorativ Korkbark origin, 2,5 x 61 x 91,5 cm.

Man kan sagtens bruge en korkbark som opslagstavle. Det er faktisk meget smart, da det også kan fungere som en dekoration af en hel væg. Man skal blot finde den rette størrelse, så den passer ind i det rum, man ønsker at opslage den i. Hvis man ønsker at bruge writingen til noget andet, kan det også fungere rigtig fint. En korkbark er blot et stykke af bark fra en korktræ, og derfor har det samme unikke mønster, som man finder på træet selv. Dette giver den en flot finish, som man sagtens kan bruge til at give sit hjem et personligt præg. Korkbark kan dog også bruges til at lave smykker eller andre ting, man måtte have lyst til. Så det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan bruge sin korkbark til.

Artikler for dig

Populære Artikler

Seneste Artikler