Vil du have den mest effektive hårfjerning derhjemme, skal du bruge en maskine, der anvender “IPL” som særlig teknik.
Forkortelse står for “Intense Pulsed Light”, og det er en populær teknologi, der bruges til forskellige typer af hudbehandlinger. Blandt andet bruges det til at fjerne uønskede hår.
Der er forskellige maskiner til hjemmebrug, der er designet med Intense Pulsed Light. 

Herunder får du en stor testanmeldelse af de bedste IPL hårfjerner produkter. Maskinerne varierer blandt andet i lysimpulsstyrker, design og pris, så du kan finde det rette produkt til dig selv.

IVISKIN G3 – Mest brugervenlige design

IVISKIN G3 IPL-hårfjerner

Har du ikke brugt IPL hårfjerner før? Eller vil du være sikker på at give dig selv de mest korrekte og bedste hjemmebehandling med Intense Pulsed Light?
IVISKIN G3 er maskinen for dig, der går op i brugervenlighed og godt design. Det unikke ved maskinen er, at den er designet med “IceShield™”-funktion, der gør det mere behageligt for dig at anvende produktet. Funktionen er skabt til at køle huden ned, mens du udfører lyspulsbehandling på din krop. 
IVISKIN er den eneste leverandør i Danmark, der tilbyder IceShield. 

IVISKIN G3 er udstyret med 5 styrkeniveauer, så du kan justere intensiteten omkring bølgelængder, der passer til dig. Du får masser af valuta for pengene med IVISKIN G3. Lysimpulslaseren i maskinen har en forventet levetid på op til 20 år, hvilket fortæller om den kvalitet, som både indre og ydre dele er lavet i.

Når du køber IVISKIN G3 fra forhandleren, får du 100 dages tilfredshedsgaranti med dit køb. Du kan uforpligtende teste maskinen af i op til 100 dage og få pengene tilbage, hvis produktet ikke lever op til sin beskrivelse. 

Takket være det slanke og stilrene look er det let at rengøre maskinen, så den altid er hygiejnisk. Du kan uden problemer have din IPL hårfjerner med dig i tasken på ferien eller weekendopholdet. 

Fordele

 • Ice-Shield funktion der nedkøler hud under behandling
 • Forventet levetid på laser på op til 20 år
 • Nem at bruge
 • 100 dages tilfredshedsgaranti 
 • 5 styrkeniveauer 

Comfort IPL – Bedste produkt til langvarig hårfjerning 

COMFORTH IPL - PERMANENT HÅRFJERNER

Vil du kunne bruge din IPL hårfjerner til alle områder af kroppen, skal du vælge én af de nyeste designs på markedet. Comfort IPL er den multifunktionelle maskine, du kan bruge til hele kroppen samt ansigtet. Den modtager 5 ud af 5 stjerner af kunderne hos Comforth.dk og 4,6 ud af 5 stjerner hos brugerne hos Trustpilot.dk.

Du slipper for irriteret hud, kløende knopper og uønsket hårvækst takket være den moderne teknologi i Comfort IPL. Maskinen er skabt til dig, der vil have langvarige og effektive resultater. 
Du skal bruge Comfort IPL igennem et par uger, hvorefter du kan få glæde af det glatte resultat.

Det særlige ved maskinen er, at den er certificeret til at være 100% sikker at bruge til hjemmebehandlinger. Du behøver med andre ord ikke at have erfaring med brug af produkter med Intense Pulsed Light for at få maksimal anvendelsesglæde med Comfort IPL.
Maskinen er udviklet med 5 styrkeniveauer, så du kan justere intensiteten af lysimpulserne i forhold til de forskellige områder på din krop.

Der følger en brugermanual med, så du kan blive klædt godt på til at stå for behandlingerne derhjemme.

Fordele

 • Effektive resultater efter få ugers brug
 • Kan bruge på hele kroppen inklusive ansigt og intimområder
 • 5 styrkeniveauer
 • Dansk brugermanual 

IVISKIN G4 – Det eksklusive valg 

IVISKIN G4 IPL-hårfjerner

Vil du have én af de mest eksklusive maskiner til hjemmebehandling af uønsket hårvækst, skal du overveje IVISKIN G4. G4 er efterfølgeren til G3, hvor IPL hårfjerneren har flere lysimpulsstyrker end de fleste andre højkvalitetsmaskiner til at minimere hårvækst.
Med 9 styrkeniveauer kan du bedst muligt selv dosere, hvor kraftige behandlinger du ønsker. 

Der følger en hjælpsom brugermanual med til IVISKIN G4, der guider dig godt i gang på dansk. IVISKIN G4 kan bruges på alle steder af kroppen. Sørg for at undersøge hvilket niveau af lysimpulser du skal bruge afhængigt af stedet på kroppen.
IVISKIN G4 er designet på ergonomisk vis som en “pistol” med et praktisk håndtag. Dette design gør det behageligt for dig at bruge produktet, og du kan let komme til på både ben og i ansigt.

Du kan forvente synlige resultater efter cirka 3 ugers brug. Der er tilfredshedsgaranti på produktet. Det betyder, at du kan teste hårfjerneren af på 100 dage og få erfaring med, om maskinen fungerer for dig. 

Fordele

 • Tilfredshedsgaranti på 100 dage
 • 9 lyspulsniveauer 
 • Ergonomisk design 
 • IceShield Funktion der køler huden
 • Kan bruges på hele kroppen

SkySkin IPL hårfjerner – Praktisk og slankt design

IPL hårfjerner - SkySkin

Der kan være forskellige grunde til, at du ønsker en Intense Pulsed Light maskine i et slankt design. Det kan være af ergonomiske eller praktiske hensyn. Denne maskine fra SkySkin hører til de mindste modeller på markedet. 

Du kan let tage maskinen med dig på ferien, eller du kan nemt opbevare den derhjemme på badeværelset. Hårfjerneren ligger solidt i hånden, så du kan nå alle steder af kroppen med den.
På fronten af maskinen sidder knappen, du skal bruge til at regulere lysimpulsniveauer. Der er 5 lysimpulsniveauer at vælge imellem.

Skyskin hårfjerneren er udviklet til at blive brugt på krop, intime dele og i ansigtet. Den smarte og elegante kompakte maskine befinder sig i mellemprisklassen af IPL hårfjernere. Den kan være det rette valg for dig, der ikke har brugt produkt med Intense Pulsed Light før.

SkySkin hårfjerneren er kvalitetssikret og godkendt til hjemmebehandlinger. Du kan forvente synlige resultater efter cirka 3 måneders brug. 

Fordele 

 • Praktisk til ferier og opbevaring derhjemme
 • God pris i forhold til kvalitet
 • Godkendt til hjemmebehandlinger
 • Kan bruges på hele kroppen
 • 5 styrkeniveauer

BEURER IPL8500 – IPL hårfjerner med hudtypesensor 

BEURER IPL8500 , Permanent hårfjerning

Er du på udkig efter en professionel maskine til permanent hårfjerning, skal du overveje BEURER IPL8500. Hårfjerneren er udstyret med samme teknologi og funktioner som de maskiner, der anvendes i skønhedssaloner og hudplejeklinikker. 

Det unikke ved BEURER IPL8500 er, at den er udstyret med hudtypesensor. Dermed indstiller maskinen selv styrke på lysimpulser, så det passer med det område af kroppen, du er ved at behandle. Du får en mere sikker brug af maskinen samt et mere tilfredsstillede resultat, når den professionelle maskine klarer det tekniske arbejde for dig.

BEURER IPL8500 er fremstillet i et større design end mange af de andre IPL hårfjernere i høj kvalitet. Det giver dig er en fordel, så du hurtigere kan gennemføre en fuldkropsbehandling derhjemme.

Du kan bruge BEURER IPL8500 på hele kroppen. En behandling tager cirka 20 minutter.

Fordele

 •  Effektive behandlinger 
 • Ergonomisk design 
 • Professionel hårfjerner 
 • Trådløs 
 • Automatisk indstilling af lysimpulsstyrke

Philips Lumea Advanced SC1997/00 – praktisk lysepilator til den travle hverdag

Philips Lysepilator (IPL) Lumea Advanced SC1997/00

Skal det være let, effektivt og smertefrit at give dig selv behandlinger med Intense Pulsed Light, skal du finde maskine i høj kvalitet, der er udstyret med blødt hoved.
Lumea Advanced SC1997/00 fra Philips er designet med “Slide & Flash”-teknologi, der gør det let for dig at køre hovedet på epilatoren over huden. Hovedet glider let, så du ikke skal løfte din maskine, men blot føre den.

Modsat mange af de andre nye og moderne maskiner med lysimpulser er Lumea Advanced SC1997/00 designet med en ledning. Den er skabt til at blive brugt på badeværelset.
Har du ønske om at bruge din hårfjerner igennem mange år, kan det være en fordel med en model, der har ledning. Du undgår risikoen for, at maskinens batteri dør, så du skal købe ny hårfjerner.

Både ydre og indre dele af Lumea Advanced SC1997/00 er af høj kvalitet, så du kan bruge din hårfjerner igen og igen efter behov. 
Hårfjerneren er skabt med 5 lysimpulsniveauer, og den kan bruges til behandling på alle dele af kroppen med uønsket hårvækst.

Fordele

 • “Slide & Flash”-teknologi
 • Med ledning 
 • 5 lysimpulsniveauer
 • Kan bruges på hele kroppen
 • Lang levetid

Braun Silk-expert Pro 5 PL5124 – IPL hårfjerner til mænd

Braun Lysepilator (IPL) Silk-expert Pro 5 PL5124

Det er langt fra kun kvinder, der har glæde af behandlinger med lysimpulser. Mænd generes i ligeså høj grad af uønsket hårvækst.

Silk-expert Pro 5 PL5124 fra Braun er en af de mest avancerede maskiner med IPL teknologi til hjemmebrug. Du får en fuld udstyrspakke med, så du kan komme i gang med behagelige og simple behandlinger, når du modtager dit produkt. Epilatoren er lavet med ledning.
Udover din epilator modtager du også en opbevaringspose samt en skraber. Derudover får du et hoved til maskinen med præcision, hvilket er praktisk, når det kommer til behandlinger i ansigt. 

Silk-expert Pro 5 PL5124 har 10 styrkeniveauer, så du kan give dig selv de mest optimale behandlinger, uanset om det drejer sig om ansigt, ben, arme eller intime områder.
Det er en god idé at have alt dit udstyr til hårfjerning samlet i den medfølgende opbevaringspose. Du beskytter udstyret, så du kan få glæde af det i mange år frem. Beskyttelsesposen er også praktisk i de tilfælde, hvor du har brug for at have Silk-expert Pro 5 PL5124 med dig.

Fordele

 • Komplet udstyr: skraber, opbevaringspose og hoved med præcision medfølger
 • 10 lysimpulsniveauer 
 • Lang levetid
 • Eksklusivt valg  
 • SensoAdapt teknologi der indstiller lysimpuls i forhold til hudtype 

Remington IPL3500 Compact Control HPL – IPL hårfjerner til ferie og weekendophold

Remington IPL3500 Compact Control HPL

IPL3500 Compact Control er det perfekte valg for dig, der sætter pris på smarte designs og nem anvendelse af produkter til hjemmebehandling. Compact Control er en af de mindste hårfjernere med IPL teknologi på markedet. På trods af det kompakte design kommer du ikke til at mangle kraft og styrke på lysimpulsbehandlingen.
Inde i Compact Control er der den nyeste teknologi, så du får samme funktioner, som hvis du brugte en af de større hårfjernere. Med den smarte hårfjerner fra Remington kan du forvente, at op til 92% af alle hår fjernes efter 2 til 3 ugers behandlinger. 

IPL produktet er designet til at blive brugt af både mænd og kvinder. Den kan anvendes på alle steder af kroppen. Når du har haft hårfjerneren i brug, kan du let rengøre maskinen, så den er klar igen til næste behandling. 

Der følger et opbevaringshylster med til IPL3500 Compact Control, så du let kan tage din uundværlige maskine med på ferien. Der følger brugermanual med til din maskine, så du kan komme godt og sikkert i gang med den.

IPL3500 Compact Control befinder sig i mellemprisklassen og kan være det rette valg for dig, der vil have en moderne maskine med IPL til en konkurrencedygtig pris.

Fordele 

 • Unisex design der kan bruges af både mænd og kvinder
 • Fjerner op til 92% af hår
 • Godt greb 
 • 5 lysimpulsniveauer 
 • Opbevaringspose medfølger

PHILIPS BRI923/00 – Det professionelle valg 

PHILIPS BRI923/00 , Permanent hårfjerning

Vil du have mest værdi og anvendelsesglæde for pengene, er det værd at købe en højkvalitetsmaskine med Intense Pulsed Light. PHILIPS BRI923/00 er en professionel maskine, der er skabt til dig, der vil have hurtige resultater efter få behandlinger. 

Der kan være stor forskel på, hvor mange behandlinger der skal til med en hårfjerner for, at der ses resultater. Med PHILIPS BRI923/00 skal du kun gennemføre 6 til 8 behandlinger for at nyde det hårfrie resultat.

Du kan bruge PHILIPS BRI923/00 på hele kroppen – også både ansigt og ved de intime områder. Maskinen dækker et større hudareal end mange andre hårfjernere. Den dækker 4cm3 på én gang, hvor hovedparten af de bedste IPL hårfjernere dækker 2,5 til 3,5cm3. 

Du behøver ikke at have erfaring med at bruge Intense Pulsed Light til hjemmebehandlinger for at få maksimalt udbytte af PHILIPS BRI923/00. Maskinen er udstyret med hudtypesensor, der automatisk scanner din hud og tilpasser lysimpulserne i forhold til den. 

Maskinen fra PHILIPS befinder sig i den høje ende af prisskalaen for IPL produkter til hjemmebrug. Den er skabt til at blive brugt i mange år, uden den vil miste styrke. Hos Whiteaway.com anmeldes den positivt med 4,4 ud af 5 stjerner af kunderne.  

Fordele 

 • Du kan forvente at se resultater efter 6 til 8 behandlinger
 • Beskyttelsespose medfølger 
 • Kan bruges på hele kroppen
 • Med hudtypesesor 
 • Positive kundeanmeldelser 

Hvad er IPL teknologi, og hvordan fungerer det?

Teknologien med lysimpulser til hårfjerning blev skabt tilbage i år 1995. I de første mange år var det primært skønheds- og hudplejeklinikker, der brugte maskiner med IPL. Igennem de seneste år er der udviklet mange maskiner med lysimpulser til brug derhjemme. Der kommer konstant nye maskiner med IPL til, da der er stigende efterspørgsel på produkterne til hjemmebrug.

Maskinerne fungerer ved, at de udsender laserstråler, der rammer hårsække og skaber varme; temperatur ved hårsækkene når op på cirka 70 grader.
Med tiden påvirker laseren pigmentet i hårsækkene, så hårene bliver lysere og ses i mindre grad. Det er derfor, maskinerne med Intense Pulsed Light virker mest optimalt på mænd og kvinder med mørkere hår.

Det er nødvendigt med gentagne behandlinger med din hårfjerner for at opnå et tilfredsstillende resultat. Hårene på kroppen har forskellige vækstfaser. Første behandling vil ramme omkring 20% af dine hår, og derfor skal der flere behandlinger til over en længere periode.

Hvilken IPL hårfjerner er den bedste?

Det er værd at købe en kvalitetsmaskine med Intense Pulsed Light, når du vil have smertefri behandling og smukt resultat.

Du kan identificere de bedste IPL hårfjernere på deres antal af impulser. Jo flere impulser, jo mere effektiv er din maskine. De fleste IPL hårfjernere er udstyret med 250.000 til 400.000 impulser. De mest avancerede maskiner er udstyret med op til 900.000 impulser. Det vil altid være muligt at indstille, hvor kraftfulde impulserne skal være. 

Du skal dosere behandlingsintensiteten i forhold til type af hud. Derfor er der behov for forskellige lysimpulsstyrker på forskellige dele af kroppen. Jo finere og mere sensitiv huden er, jo lavere skal intensiteten af impulser være. 

De professionelle IPL hårfjernere til hjemmebrug er udstyret med hudtypesensor, så maskinen selv indstiller lysimpulsstyrke. 

Hvilken IPL hårfjerner skal jeg vælge?

Det er en god idé at sammenligne flere af de bedste IPL hårfjernere, når du vil have dén maskine, der er den bedste for dig. Det er individuelt hvilken maskine med Intense Pulsed Light, der er den bedste løsning. Du skal tage udgangspunkt i dine ønsker for behandling og krav til teknologi, når du undersøger de bedste maskiner på markedet. 

Vil du have de mest effektive og skånsomme behandlinger, kan det være de avancerede og professionelle maskiner med hustypesensor, der er det rette valg for dig. Har du ikke brugt maskine til hårfjerning før, kan det være prisen, der har størst betydning for dit valg.

Du skal både forholde dig til design, omfang af lysimpulsniveauer samt særlige egenskaber, når du vil have dén maskine, der giver dig størst anvendelsesglæde. Det er vigtigt, at du vælger en maskine, som passer til din hudtype. 

Er du usikker på, hvilken maskine der er bedst for dig, kan du med fordel købe en model, der sælges med tilfredshedsgaranti. Her kan du uforpligtende teste din maskine af i op til 100 dage og finde ud af, om den matcher dine behov. 

Hvad koster en IPL hårfjerner?

Der er stor, prismæssig forskel på produkter til hårfjerning med IPL. Du kan forvente, at der vil være sammenhæng mellem kvalitet og pris. Jo dyrere din maskine til hårfjerning er, jo bedre og nyere teknologi vil den være udstyret med. Og jo større kvalitet vil den være bygget i.

Når du undersøger prisen på lysepilatorer, skal du holde udgiften op imod det, du ville have givet for behandlinger til at fjerne hår hos en professionel hudplejeklinik. Der skal nemlig også flere behandlinger til, hvis du får behandlingen udført på klinik.