Få mest muligt ud af din stue

Tænk praktisk

Stuen er ofte samlestedet for familien – der hvor vi trækker os tilbage og slapper af sammen. Det kan være foran fjernsynet med en god bog, eller der hvor vi har de ekstra gode snakke over en god kop kaffe i afslappende omgivelser. Stuen er derfor et af de vigtigste rum i vores hjem, og derfor er det vigtigt at få så meget ud af rummet som muligt – uanset plads.
Hvordan får man så mest muligt ud af rummet? Det ser vi nærmere på her. Ved hjælp af møbler og ekstra hænder til ophængning af lamper, billeder og meget mere kan du få skabt dig den hyggeliste stue, hvor du bedst muligt udnytter pladsen.

Tænk praktisk

Det første step i at indrette din stue bedst muligt er at tænke praktisk. Oftest er stuen der, hvor vi sætter os ind med vores gæster. Det er derfor en god ide at have møbler, som giver plads til dine gæster. Der kan en lænestol være et godt møbel, da den giver ekstra siddeplads og er nem at rykke rundt – se alle lænestole her.
En anden ting, når vi tænker i praktiske løsninger, er at have sin hverdag in mente. Læser du mange bøger, kan det være, du ønsker en reol, hvor de kan stå fremme. Her på siden kan du finde hjælp til at opsætte selv de sværeste reoler og skabe, så du kan få lige det rum, du drømmer om,

Sørg for, det passer sammen

Noget, som kan give ro til sindet og hjælpe med at skabe en hyggelig følelse, er at vælge møbler, som passer sammen. Sørg eksempelvis for at vælge et sofabord, som passer flot i form og stil med din sofa. Leder du allerede efter et nyt sofabord? Køb sofabord på vidaxl.dk.
Udover at møblerne skal passe sammen i form og stil, så kan farver også gøre rigtig meget. Tænk derfor i nogle farver, som gør dig glad, og som passer flot sammen. Nogle gange skal der ikke mere til end en enkelt pude i den helt rigtige farve, før det giver liv og glæde til stuen. Find de små ting, der kan tåle at blive skiftet ud, så du ikke skal ud at investere i en ny sofa hver gang.
Så helt overordnet er vores tip, at du både tænker praktisk, men også ind i rummet som helhed og den stil, du ønsker at opnå.

Artikler for dig

Populære Artikler

Seneste Artikler