Sækkestole har altid været kendt som en komfortabel og stilfuld siddemulighed i danske hjem. Men med så mange forskellige typer og stilarter af sækkestole på markedet kan det være svært at vide, hvilken sækkestol der er den rigtige for dig.

I denne artikel sammenligner vi nogle af de mest populære typer af sækkestole for at hjælpe dig med at beslutte dig for, hvilken der er bedst for dig. Vi vil se på fordele og ulemper ved hver type sækkestol, så du kan træffe en informeret beslutning om, hvilken type stol der passer til dit hjem.

Der er ikke ét svar på hvilken stol der passer bedst til dig, det hele kommer an på dine præferencer og dit forventede brug. Uanset om du er på udkig efter et hyggeligt sted at putte dig med en bog eller en stilfuld tilføjelse til dine møbler i stuen, kan en sækkestol være den perfekte løsning for dig.

Dunes Lounge Chair – til designelskere

Dunes Lounge Chair

Dunes Lounge Chair SACKit sækkestol er muligvis en af de mest stilfulde sækkestole på denne liste. Det er en komfortabel sækkestol til dit hjem, fremstillet og produceret med design for øje.

Stolen er fremstillet af læder i høj kvalitet, der er blødt at røre ved og har et råt look. Læderets overflade er blevet slebet og olieret, hvilket giver den en nubuck-effekt med en mat og rå overflade.

Dunes Lounge Chair kan fås i tre forskellige typer læder.

Fordele:

 • Det luksuriøse design og de luksuriøse materialer gør det til en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem. Stolen er nem at matche med andre designklassikere.
 • Dunes Lounge Chair er syet sammen af to store stykker stof, der er fastgjort til hinanden med velcro. Det betyder at når du sidder i den ene, skubbes den anden op for at støtte din ryg. Det gør at stolen holder formen virkelig godt, og er et komfortabel valg over længere tid.
 • Sækkestolen har fået svanemærket og har opnået Nordic Swan Ecolabel, hvilket gør den til et bæredygtigt valg for den kvalitetsbevidste køber.
 • Stolen er utroligt godt produceret og vil kunne holde i mange år, hvilket gør det til en attraktiv investering for designinteresseret.
 • Den perfekte stol til at nyde bogen, musikken eller et glas vin i.

Ulemper:

 • Da stolen er lavet af materialer af høj kvalitet, er håndsyet og emmer af dansk design er det en af de dyrere sækkestole på denne liste.
 • Den er ikke egnet til udendørs brug, da læderet kan blive mørnet af fugt og lignende.

Cobana Junior Beanbag – til børnefamilien

Cobana Junior Beanbag

Cobana Junior sækkestol kan bruges indendørs såvel som udendørs. Det er en utrolig alsidig sækkestol for børnene i dit hjem.

Sækkestolen er fremstillet af 100 % syntetisk Olefin-materiale, der er vandafvisende, let at rengøre og uimodtagelig for fugt, hvilket gør den til et godt valg til brug i både indendørs og udendørs rum.

Sækkestolen, der ikke er lige så stor Dunes Lounge Chair, er også supernem at flytte rundt på, hvilket gør det til et godt valg for børn, der gerne vil ændre deres rum ofte.

Stolen, der er designet til børn, er lavet i et meget slidstærkt materiale, så du behøver ikke være nervøs for om den kan klare ærterne – det kan den med garanti.

Cobana Junior Sækkestolen kan fås i otte forskellige farver.

Fordele:

 • Det er tydeligt at stolen er designet og tiltænkt børn, der ofte er lidt hårdere ved møbler end voksne. Stolen, der er fremstillet af et meget holdbart og vandafvisende materiale, er et godt valg til brug i både indendørs og udendørs rum.
 • Cobana Junior sækkestolen er et godt valg for børn, der gerne vil ændre deres rum ofte, da den er supernem at flytte rundt på.
 • Dansk produktion og kvalitet der kan mærkes over hele linjen.

Ulemper:

 • Stolen kan være svær at matche med designklassikere, da det er et mere legende og sjovt møbel tiltænkt børneværelset.
 • Stolen har ikke samme form som eksempelvis Dunes Lounge Chair og fremstår en smule ‘poset’ på billederne.

Cobana Lounge Chair – en sækkestol til alle formål

Cobana Lounge Chair

Cobana Lounge Chair er en alsidig og stilfuld sækkestol, der kan bruges i ethvert sted i dit hjem, indendørs såvel som udendørs. Sækkestolen er fremstillet af materialer af høj kvalitet og er komfortabel og holdbar, hvilket gør den til et godt valg på lang sigt.

Cobana Lounge Chair er fremstillet af meget slidstærkt materiale, der er uimodtagelig over for fugt, vandafvisende, let at rengøre og hurtigtørrende. Dette gør den til den perfekte udendørs læsestol.

Sækkestolen er cirka lige så stor som Dunes Lounge Chair, hvilket giver rigeligt plads til store såvel som små.

Sækkestolen kan fås i 11 forskellige farver, hvilket gør det virkelig nemt at finde den model der passer til netop dine behov.

Fordele:

 • God sækkestol til voksne der søger komfort, men ikke har lyst til at gå på kompromis med designet.
 • Det er en billig sækkestol når man vurderer kvaliteten og tænker over at det er dansk design.
 • Praktisk stol der kan holde i mange år.
 • Beskrivelsen af stolen samt billederne på hjemmesiden matcher tidligere brugers indtryk af stolen 1:1. Man får virkelig hvad man betaler for.

Ulemper:

 • Enkelte brugere savner en sækkestol med ryglæn til stolen, så man kan sidde mere ret i den.

Liam sækkestole fra MyHome – et godt valg til udendørs brug

LIAM UNDENDØRS SÆKKESTOL INKL. PUF, ANTRACIT

Har du et godt udendørs område, der savner nogle gode sækkestole? Så tag et kig på Liam udendørs sækkestole fra MyHome. Stolene er fremstillet i slidstærkt og vandafvisende materiale, hvilket gør det ideelt til brug i udendørs rum. Stolene fås i en række forskellige farver, hvilket gør dem nemme at matche med dine eksisterende havemøbler.

Liam Sækkestolene har en høj ryg, der gør det nemt at sidde op i, og stolene er fyldt med syntetiske perler af høj kvalitet, som gør dem yderst behagelige at sidde i.

Fordele

 • Liam sækkestolene er et godt valg til udendørs brug, da de er fremstillet af et holdbart og vandafvisende materiale.
 • De er designet til udendørs brug, så de behøver ikke at blive lagt væk om vinteren.
 • Det er et billigt valg, sammenlignet med mange andre producenter.
 • Stolene er lavet af Olefin materiale og er fyldt med EPS kugler, der begge er højkvalitets valg og et tegn på at der er med højkvalitets produkter at gøre.

Ulemper:

 • Nogle brugere synes, at stolene er for små, hvilket gør dem ubehagelige at sidde i længere tid.

Razzmatazz Waves Sækkestol – stor nok til at dele

Sækkestol Razzmatazz Waves

Leder du efter en komfortabel, stilfuld og billig sækkestol i fløjl? Så er Razzmatazz Waves sækkestolen det perfekte valg til dig. Denne sækkestol er håndlavet i EU, perfekt til både børn og voksne takket være dens kompakte størrelse og justerbare form. Det luksuriøse fløjlsmateriale sikrer, at du vil være komfortabel, mens du slapper af i denne stol, og prisen gør det er en overkommelig løsning for de fleste mennesker.

Razzmatazz Waves er også større end de fleste andre sækkestole, hvilket gør den til en god løsning for børn og voksne, der ikke har noget mod at dele deres sækkestol med en læsemakker.

Razzmatazz Waves sækkestol fås i 11 forskellige farver.

Fordele

 • Behageligt og stilfuldt fløjlsmateriale, der skiller sig ud fra andre sækkestole på markedet.
 • Den høje kvalitet kan mærkes ved første øjekast.
 • Justerbar form, så den passer til dine behov.
 • Delbar sækkestol til de små.

Ulemper

 • Fløjlslignende materiale kan være svært at gøre rent, hvis uheldet skulle være ude. Stoffet kan dog vasket i vaskemaskinen ved 30 grader.
 • Stolen vejer, grundet sin størrelse, lidt for meget til at den er let at flytte rundt på.

Sækkestol Roll Waves 85 – Blød og behagelig

Sækkestol Roll Waves 85

Roll Waves 85 er en dejlig sækkestol der er 85 cm i diameter. Sækkestolen er produceret i et dejligt fløjlsmateriale, hvor du virkelig kan slappe af. Waves 85 er en skøn lounge sækkestol, der kræver en smule plads.

Sækkestolen er håndlavet i EU, og beregnet til både børn og voksne, da den er meget praktisk. Børn vil elske denne, fordi den er stor nok til at ligge i.

Stoffet, der er brugt til at lave Roll 85, er et luksuriøst fløjl, der både er blødt og rart at røre ved. Stoffet er fremstillet af afskårne tråde med tæt luv, der gør det usædvanligt blødt – alt i alt et virkelig godt valg til indendørs brug. Sækkestolene fremstillet af dette bløde, åndbare stof fylder rummet med en følelse af ro.

Roll Waves 85 kan fås i elleve forskellige farver.

Fordele

 • Rund sækkestol med rigelig plads der kan bruges af både børn og voksne.
 • Mange forskellige farver at vælge imellem, hvilket gør den utroligt nem at indrette med.
 • Meget flot sækkestol der ser virkelig indbydende ud.

Ulemper

 • Anderledes design uden rygstøtte gør at komforten daler over tid.
 • Det fløjlslignende stof kan være svært at rengøre, selvom yderduen kan vaskes ved 30 grader.

Aslan Gamer Sækkestol – det perfekte valg til gameren

ASLAN GAMER SÆKKESTOL, SORT/LIME

Aslan Gamer sækkestolen er det perfekte valg for gamere, der ønsker en komfortabel og stilfuld gamingstol til at støtte dem i kampens hede. Den sorte og limegrønne farve passer perfekt sammen med andet gamingudstyr, og EPS-perlerne sikrer, at komforten forbliver høj i timevis.

Der er stor fokus på komfort i denne sækkestol, men Aslan har heller ikke glemt stilen. Stolen fås i en række forskellige farver, så du kan finde det perfekte farve-match til dit gaming-setup.

Fordele

 • Komfortabel stol der bidrager til en mere ergonomisk holdning mens der games.
 • Sejt design, der passer ind på de fleste gamerværelser.
 • Stolens betræk er lavet i polyester, hvilket er godt da syntetiske stoffer ikke på samme måde optager sved- og fugt som eksempelvis bomuld.
 • Billig stol når der sammenlignes med andre gamer stole på markedet.

Ulemper

 • Ikke mange andre anvendelsesmuligheder end gaming stol grundet det meget særprægede design.
 • Ikke god til udendørs brug.

ILVA sækkestol Lumini – nem, billig og stilren

Lumini Sækkestol

ILVA er kendt for at levere produkter i høj kvalitet, og denne sækkestol er ikke en undtagelse. Lumini sækkestolen er en nem og stilfuld måde at tilføje siddepladser til ethvert rum i dit hjem på, og prisen gør den til en overkommelig løsning for de fleste mennesker.

Stolen er fremstillet af et polyestervelour af høj kvalitet, hvilket gør den holdbar og nem at rengøre. Fyldet er lavet af EPS-kugler, hvilket sikrer, at stolen bevarer sin form og bliver ikke flad med tiden.

Sækkestolen kan fås i to forskellige farver.

Fordele

 • En billig og stilren måde at tilføje siddepladser til ethvert rum på.
 • Lumini-sækken er fremstillet af polyester, hvilket gør den holdbar og nem at rengøre hvis man skulle spilde på den.
 • Stolen er med sine 5 kilo en utrolig let stol at flytte rundt på.

Ulemper

 • Sækkestolen er produceret uden forskellige syninger der skal hjælpe med formen. Stolen kan derfor fremstå en smule som en stor sæk og muligvis få problemer med komforten på sigt.

ILVA Barbara Sækkestol – til gode stunder udendørs

Barbara Sækkestol

Leder du efter en sækkestol til en overkommelig pris, der har rigeligt plads og kan bruges udendørs? ILVA’s Barbara sækkestol er muligvis det perfekte valg til dig så.

Sækkestolen er produceret af nylonpolyester, som er et slidstærkt materiale, der kan modstå elementerne. Det er også vandafvisende, hvilket gør det ideelt til udendørs brug. Fyldet er lavet af EPS-kugler, hvilket sikrer, at stolen bevarer sin form og ikke bliver flad med tiden.

Barbara sækkestolen kommer i to forskellige farver.

Fordele

 • Barbara-sækken er en billig måde at tilføje siddepladser udendørs på.
 • Den er virkelig god til børn og kan let gøres rent, hvis der skulle spildes på den.
 • Mange anvendelsesmuligheder og nem at flytte rundt på.

Ulemper

 • Barbara sækkestolen syet som en stor firkant, hvilket kan give problemer med komforten på sigt. Er du udelukkende ude efter en sækkestol med langtidskomfort, bør du måske kigge efter andre stole.

Sækkestol Lounge Canaria – stilrent og ergonomisk design

Sækkestol Lounge Canaria

Leder du efter en stilfuld og ergonomisk sækkestol til en fornuftig pris? Så bør du kigge en ekstra gang på Lounge Canaria.

Sækkestolen er fremstillet af et vandafvisende materiale og er perfekt til både indendørs og udendørs brug. Stolens store størrelse betyder, at den kræver masser af plads, men den er stadig komfortabel og er syet så den altid vil beholde formen.

Det vandafvisende materiale gør at den er hurtigtørrende og derfor kvalificerer stolen sig også til prisen som ‘sommerens bedste læsemakker’.

Lounge Canaria kan fås i fire forskellige farver og passer med garanti ind i din indretning.

Fordele

 • Minimalistisk design der sikrer symbiose mellem stolen og anden indretning.
 • Formen er syet ind i stolen, hvilket betyder at den holder pasformen længe.
 • Den store størrelse gør at den er rar både at sidde- og ligge i – et godt valg til både læsehesten og morfaren.
 • Det vandafvisende og slidstærke materiale gør at man ikke behøver bekymre sig så meget.
 • Stolen er øko-tex 100 certificeret, så den er med garanti fri for alle skadelige stoffer.

Ulemper

 • Stolen fås ikke i mørke farver eller nuancer, hvilken kan være en udfordring hvis den bruges meget udenfor.
 • Den vejer omkring 10 kilo, hvilket gør den for tung til at blive flyttet rundt at børn- eller ældre.

Ferm Living | Pear Bean Bag – sød lille sækkestol til børneværelset

Ferm Livings Pear Bean Bag er et sjovt og funktionelt møbel, der er perfekt til dit barns værelse. Med en blød form, smukke teksturer og virkelig flotte farver er den med til at skabe en autentisk atmosfære der emmer af ro. Derudover tilføjer de betagende mønstre og mange detaljer på denne sækkestol et element overraskelse, der virkelig vil sætte liv i dit barns værelse. Betrækket er lavet af 100% økologisk bomuld.

Sækkestolen fra Werenberg fås i to forskellige farver, en i støvet rød og en i grøn.

Fordele:

 • Sød lille sækkestol der med garanti vil skabe en mere hyggelig atmosfære på dit barns værelse.
 • Farver der passer til både drenge og pigeværelser.
 • Vejer ikke alverden, så den er nem at flytte rundt på.
 • Materialet gør at den er nem at gøre rent, hvis uheldet skulle være ude.
 • Billig sækkestol lavet af kvalitetsmaterialer.
 • GOTS certificeret – hvilket betyder at sækkestolen er lavet af mindst 70 procent certificeret økologiske fibre.

Ulemper:

 • Ikke specielt god til udendørs brug, da det vil slide fibrene meget.
 • Ikke stor nok til at voksne kan bruge den komfortabelt i længere perioder af tid.
 • Pæretoppen, der er en del af designet, kan muligvis være lidt i vejen når stolen er i brug.

Sækkestol fra Moreland – et billigt og praktisk valg

Moreland producerer inde- og udendørs sækkestole i høj kvalitet til billige penge. Alle sækkestolene er syet ind med komfort for øje, og de har et meget indbydende design.

Alle sækkestole fra Moreland er udstyret med nanostof der er utroligt afvisende overfor snavs, hvilket gør dem utroligt praktiske til udendørs brug.

Stolene fås i et utal af former og farver og der er garanteret noget efter din smag.

Fordele:

 • Billig sækkestol i høj kvalitet. Godt valg til førstegangskøbere der er interesseret i at finde ud af om sækkestole er noget for dem.
 • Nanoteknologi øger holdbarheden på stolene, både indendørs og udendørs.
 • Syet med pasform for øje.
 • Lavet med genbrugsskum.

Ulemper:

 • Der er ingen lynlås i sækkestolen, hvilket gør det meget svært at skifte genbrugsskummet inde i sækkestolen ud.

Coop Sækkestole – et godt dansk valg.

Sækkestolen har eksisteret i årtier, men har for nylig oplevet en fornyet popularitet blandt familier med små børn. Og det er der god grund til! En sækkestol er utrolig alsidig og kan bruges til mange forskellige formål.

Coop har et stort udvalg af forskellige typer sækkestole. De har både billige og dyrere modeller, så der er noget for enhver smag.

Der er et stort udvalg af farver og mønstre at vælge imellem, så du kan virkelig personliggøre din sækkestol. Priserne er desuden nogle af de billigste på denne liste.

Coops sækkestole har et væld har forskellige farver og det er næsten kun fantasien der sætter grænserne.

Fordele:

 • Mange af stolene er produceret i GOTS (Global Organic Textile Standard) og øko-tex 100 certificeret tekstil, hvilket gør det til et mere bæredygtigt valg.
 • De er billige og lavet i flot design.
 • Har lynlås så nye EPS-kugler kan fyldes i.

Ulemper:

 • Mange af sækkestolene er ikke egnet til udendørs brug.
 • Den lave pris kan have noget at gøre med holdbarheden på produktet.

Natures Collection sækkestole – til designelskeren

Natures Collections sækkestole er virkelig noget særligt og man kan mærke at der er lagt vægt på kvalitet og design. De runde sækkestole er lavet af højkvalitets lammeskind fra New Zealand og er den perfekte tilføjelse til stuen.

Skindet og hårene Natures Collection sækkestole har en virkelig passende længde og giver stolen et hyggeligt udtryk. Sidst er stolen også utrolig dejlig at sidde i.

Sækkestolene fås i mange forskellige farver og former og der er helt sikkert noget for dig på deres hjemmeside.

Nature Collections priser er i den høje ende, hvilket gør dem til nogle af de dyreste sækkestole på denne liste.

Natures Collection kan også være en god investering, da stolene er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der vil holde i mange år. Det er muligvis også den perfekte tilføjelse til sommerhuset.

Fordele:

 • Utrolig høj kvalitet. Dette er møbler som du kan have i mange år, uden at skulle være nervøs for om de holder.
 • Tydelig designpræget møbel der med garanti nok skal gøre et indtryk hos dine gæster. De har et luksuriøst udseende og en luksuriøs følelse.
 • Fås i mange forskellige farver.
 • Meget behagelig og blød stol man kan bruge flere timer i uden problemer.

Ulemper:

 • Ikke en prisklasse hvor alle kan være med.
 • Ikke specielt god hvis du har børn, da materialet er lavet at pels.

Nobodinoz sækkestol – perfekt til børn

Den perfekte sækkestol til børn er fra Nobodinoz. Sækkestolene har et smukt design og fås i mange forskellige farver.

Nobodinoz’ sækkestole fås i utroligt mange farver, så de passer til ethvert børneværelse. De fås også med stjerner og andet print og i materialer som velour.

Priserne er ganske fornuftige for en holdbar sækkestol til de helt unge.

Fordele:

 • Smukt design og flotte syninger.
 • God pris.
 • Slidstærkt materiale der er lavet til børn.
 • Smart håndtag der gør sækkestolen let at flytte.

Ulemper:

 • Ikke designet til voksne, så den kan fremstå ret lille hvis man skal dele.

BigBerthaOriginal – store behagelige sækkestole til voksne

Hvis du leder efter en stor sækkestol som du kan flyde ned i med en bog og et godt glas vin, så har du lige fundet den perfekte kandidat.

Big Bertha sækkestol kommer med høj ryg, puf til benene og et meget stort udvalg, så du er sikker på at finde den perfekte stol til dig.

Sækkestolene fås i mange forskellige farver.

Fordele:

 • Stor og utrolig behagelig sækkestol til voksne.
 • Mange farver og former gør det nemmere at vælge den rigtige.

Ulemper:

 • Svær at gøre ren hvis uheldet skulle være ude.
 • Kan fremstå lidt stor i udtrykket.

Sidste overvejelser

Nu hvor du er blevet introduceret til en lang række fatboy sækkestole og sofalignende sækkestole handler det om at udvælge den bedste til netop dine behov.

Når du skal vælge den bedste sækkestol, er det vigtigt at overveje, hvad du vil bruge den til. Hvis du leder efter en sækkestol til at bruge som midlertidig gæsteseng, er en af de større sækkestole på denne liste måske en bedre løsning for dig

På den anden side, hvis du leder efter en sækkestol til brug som et designermøbel i din stue, er en af de dyrere modeller måske et bedre valg.

Det er også vigtigt at overveje, hvem der skal bruge sækkestolen. Hvis du har små børn, er det vigtigt at vælge en sækkestol, der er lavet af holdbare materialer der kan tåle meget slid og ælde

Hvis du har kæledyr, er det også vigtigt at vælge en sækkestol, der er lavet af materialer, der er nemme at rengøre.

Husk at overveje alle disse faktorer, så bør du kunne finde den perfekte sækkestol til dine behov.

Tak for at læse med! Hvis du har en god sækkestol du bare må dele med os, så smid et link til os i kommentarfeltet!