Kagefad – 14 Smukke Kagefade Til Dit Kagebord

Kagefad

At have et kagefad er en smuk måde at vise dine kager frem på til enhver lejlighed. De fås i en række forskellige stilarter og størrelser, så uanset om du leder efter noget traditionelt eller moderne, er der sikkert et kagefad, der passer til dine behov. De er også en praktisk måde at transportere og opbevare kager, så de er altid klar til at blive serveret. Tjek disse 14 smukke kagefade og lad dig blive inspireret!

Mega Riflet Kagefad fra Royal Copenhagen

BLÅ MEGA RIFLET 29,5 CM FAD PÅ FOD

Royal Copenhagen har lanceret et nyt fad i deres klassiske designsprog, inspireret af det evigt klassiske Blå Mega Riflet-mønster. Fadet findes i to størrelser – det ideelle kagefad eller som enkeltstående pyntegenstand på ethvert bord. Det er også en oplagt gaveidé til helt særlige lejligheder. Fadet er udsmykket med Royal Copenhagens klassiske designsprog, og mønsteret er det samme, der gør sig gældende for deres populære Blå Mega Riflet-servietter.

Diameter: 29.5 cm

Blå Mega Riflet Kagefad i 3 etager fra Royal Copenhagen

Royal Copenhagen - Blå Mega Riflet Etagere

Dette elegante kagefad fra Royal Copenhagen er perfekt til at servere for dine gæster. Kagen vil se fantastisk ud på det blå/hvide porcelæn, og de tre etager giver dig mulighed for at lave en flot præsentation. Fadet er dekoreret med en riflet kant, der giver den et eksklusivt look. Du kan vaske det i opvaskemaskinen, så det er nemt at rengøre. Kagefadet er også velegnet til servering af frugt eller snacks. De blå farver vil bringe et strejf af elegance til ethvert bord.

Glas kagefad med låg

Nachtmann Bossa Nova Footed Cake Plate with Dome

Nachtmann er kendt for at lave højkvalitets glas og porcelæn til en overkommelig pris, og deres Bossa Nova kagefad er ingen undtagelse. Dette fad er lavet af slagfast glas, og har et flot, vævet mønster i bunden. Kupplen sikrer, at dine anretninger forbliver på plads, samtidig med at det giver fadet et unikt udseende. Bossa Nova kagefaden er velegnet til mange forskellige anretninger – du kan bruge den til alt fra frugt- og osteborde til desserter og kage. Den stilrene design gør det muligt at matche fadet med mange forskellige stilarter af servicer, hvilket gør det ideelt til både hverdag og fest.

Diameter: 30.5 cm

Pillivuyt kagefad på fod

PILLIVUYT Kagefad på fod 30 cm hvid

Pillivuyt kagefadet er særlig velegnet til ovn/mikroovn, fryser og ovn på grund af sin høje temperaturer tolerance, da dette kagefad kan klare temperaturer på -30 grader til +350 grader. Pillivuyt er et brand, der har produceret porcelænsprodukter i over 200 år. Deres produkter er af højeste kvalitet og holdbarhed.

Dette kagefad kommer på fod, så dit kagebord vil se elegant og stilrent ud. Fadet er i en hvid farve, der passer til ethvert borddækning.

Diameter: 30 cm

Kagefad i glas

KASTEH. KAGEFAD 24CM KLA

Kastehelmi er et glasfad med en fin, glat overflade. Det er oprindeligt designet i 1964 af den finske designer Oiva Toikka. Fadet har fået sit navn fra de dugdråber, derRefererer til dugdråberne, der i morgensolen viser sig som perlerækker på græsset. Kastehelmi er et enkelt og elegant design, der passer ind i ethvert hjem. Fadet er nemt at rengøre på grund af dens glatte overflade.Det er også en praktisk størrelse, da det er nemt at placere kagen eller andre serveringer på fadet uden at skulle bekymre sig om at beskadige det fine design. Kastehelmi er et smukt og funktionelt fad, der vil pynte i ethvert hjem.

Diameter: 24 cm

Kähler Hammershøi kagefad

Kähler Hammershøi kagefad, 30 cm

Denne Kähler Hammershøi kagetallerken er den perfekte måde at tilføje et elegant touch til dit dessertbord. Den er lavet af porcelæn og har de karakteristiske riller, der er kendetegnende for Hammershøi-serien. Du kan også blande og matche denne kagetallerken med andre stykker fra Hammershøi-serienfor at skabe et sammenhængende look.

Diameter: 30 cm

Kähler Hammershøi 3 etagers kagefad

Kähler Hammershøi kagefad, 3 lag

Kähler Hammershøi 3 etagers kagefad er et kagefad med tre niveauer. Det er karakteristisk for sit enkle, elegante og stilfulde design. Kagefadet skaber en overdådig borddækning, der passer ind i det moderne såvel som klassiske hjem. Kagefadets enkle og elegante design giver det et moderne udtryk, mens det stilfulde og klassiske design gør det velegnet til enhver borddækning. Kagefadet er lavet af håndlavede keramiske materialer og er derfor meget holdbart. Det er velegnet til servering af alle typer kager, desserter og frugter.

Diameter: 30 cm

Musselmalet Halvblonde kagefad

MUSSEL HALVBLONDE 16 CM. KAGEFAD

Det smukke og klassiske Musselmalet kagefad er indrammet af en elegant halvblond kant, der tjener som baggrund for det håndmalede musel mønster. En alsidig klassiker, der er værd at samle på.

For at male et Musselmalet Halvblonde kagefad kræves der 1.197 penselstrøg.

Dette kagefad er lavet af fineste musselmalet porcelæn, oger dekoreret med halvblondt motiv. Kagefadet er hvidt, og har en fin glasur, som giver et elegant udtryk.

Diameter: 16 cm

Rosendahl Grand Cru kagefad på fod

Rosendahl Grand Cru serveringsfad på fod 33 cm

Rosendahl Grand Cru serveringsfad på fod er et elegant og stilrent kagefad, der er designet til at give din servering en luksuriøs præsentation. Fadet er fremstillet af hvidt porcelæn med en glat finish, og det har en unik rillet tekstur, der giver det et strejf af eksklusivitet. Fadets smukke, runde form er forstærket af en stilfuld metal fod, der giver det en unik visuel appeal. Fadet er det perfekte valg til at servere dine yndlingskager eller desserter, og det vil tilføje et touch af elegance til enhver lejlighed.

Diameter: 33 cm

Pink kagefad fra Bitz

Bitz Kagefad på fod 30 cm Light pink

Bitz’s Pink kagefad er den perfekte måde at vise dine bageevner frem på. Denne kagestander er fremstillet af holdbart stentøj med en blank lyserød glasur og er perfekt til at servere dine yndlingskager og andre desserter.

Stentøjet tåler opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser og ovn, hvilket gør det til en alsidig tilføjelse tildit køkken.

Diameter: 30 cm

OYOY kagefad

TOPPU FAD - KARAMEL

Det søde Toppy fad er fremstillet i keramik og har et varmt og lækkert design. Brug fadet som kagefad, til snacks eller til servering. Fadet er smukt og moderne udformet med striber i varme farver. Med et Toppy fad bliver det endnu bedre at nyde en kage eller en lækker snack. Fadets unikke design gør det også egnet til at servere mad på – prøv for eksempel at server salater, pasta eller flotte tapas-retter på fadet. Med et Toppy fad får du altid en smuk og stilfuld servering.

Diameter: 20 cm

Kagefad uden fod

Gb Ciao Kagefad 34 cm Klar

Dette kagestativ er den perfekte måde at vise dine yndlingskager eller desserter frem på. Det slanke design og glaskonstruktionen gør den til en smuk tilføjelse til enhver borddækning. Den er perfekt til enhver lejlighed, uanset om du er vært for et middagsselskab eller bare nyder en særlig godbid.

Diameter: 34 cm

Firkantet kagefad i 3 etager fra Rosenthal

Rosenthal Loft Kagefad 3 etager kvadratisk

Rosenthal er kendt for at lave nogle af de fineste porcelænsprodukter i verden, og dette kagefad er ingen undtagelse. Fremstillet af hvidt porcelæn, er det elegant og enkelt designet, og passer perfekt til servering af alle slags kager. Kagefadet har tre etager, så der er plads til både store og små stykker kage, og den blanke overflade gør det nemmere at anrette maden på en flot måde. Det er også ideelt til at have stående på kaffebordet som en pynteting. Med sit elegante design og gode kvalitet er dette fad et godt valg for enhver lejlighed.

Mette blomsterberg kagefad på fod

Mette Blomsterberg - Kagefad På Fod Ø30 cm. - Bestil her

Blomsterbergs kagefad på fod er en elegant opsats til servering af lagkager og andre desserter. Dette unikke kagefad har en flot, rund form med en afrundet kanter og er fremstillet i tykt glas, der giver et sofistikeret look. Kagefadet har et discreet, blåt blomstermotiv, der passer perfekt ind i enhver moderne indretning. På trods af sin simple elegance, er dette kagefad stadig praktisk og robust nok til daglig brug. Det er også nemt at rengøre og er særdeles holdbart. Med dens flotte design og høje kvalitet, er Blomsterbergs kagefad på fod det perfekte valg for ethvert køkken.

Diameter: 30 cm

Artikler for dig

Populære Artikler

Seneste Artikler