Fire enkle sommerindretningsideer til et luftigt hjem

4 w, tags: fire til - images.unsplash.com

Når sommeren nærmer sig, søger mange husejere måder at pifte deres boliger op med sæsonbestemte dekorationer. Månedsmagasinet Real Simple har samlet fire sommerindretningsideer for at hjælpe med at forvandle et hjem til en hyggelig og forfriskende oase i de varmere måneder.

Fra lyse og dristige farver til naturlige teksturer og strandinspirerede accenter, kan disse ideer inspirere alle, der ønsker at give deres hjem en dejlig sommer-makeover.

Vær opmærksom på sengetøj

HomeGoods stilekspert Jenny Reimold anbefaler, at man starter med soveværelset, når man giver en sommer makeover. Ifølge Reimold kan sengetøj i væsentlig grad påvirke et soveværelses overordnede udseende og fornemmelse, og er en nem, men effektiv løsning.

“Sengetøj er soveværelsets usungne helt og er en nem, men alligevel virkningsfuld løsning,” sagde Reimold. “I stedet for at ombygge hele soveværelset, skal du blot fokusere på sengetøjet for et nyt look.”

For dem, der har tendens til at føle sig varme, mens de sover, kan du overveje at investere i kølende lagner. De hjælper med at regulere din kropstemperatur og kommer i forskellige farver og mønstre for at tilføje et strejf af sommer til soveværelset.

Lagring af sengetøj med et sæt, der har linjer, en tekstureret dyne og shams kan også tage tingene op et hak. Reimold anbefaler at starte med en base af lette lagner og derefter lægge dynen og andre stykker i lag, hvis AC’en bliver for kold midt om natten.

Pifter det op

En anden HomeGoods-stilekspert, Ursula Carmona, foreslår at pifte udendørsrummene op ved at tilføje nye planter – eller imiterede planter for dem, der ikke er til havearbejde. En blanding af ægte og falske planter kan skabe et frodigt look med lav vedligeholdelse.

Carmonas foretrukne gør-det-selv-trick er at genplante kunstige planter i hængende plantekasser eller plantekasser. Dette enkle hack tilføjer et naturligt præg til udendørsrummet, mens det holder det lavmælt.

For at tilføje mere visuel appel til plantesamlingen råder Carmona til at introducere plantestativer for at sætte planterne på forskellige niveauer. At placere stilfulde plantekasser på dekorative træskamler løfter rummets udseende og skaber flere dimensioner. De forhøjede plantekasser kan også tjene som multifunktionelle sideborde for ekstra funktionalitet.

Opdatering af pudepuder og tilbehør

Udskiftning af pudepuder kan være en måde at opfriske et hjem hurtigt på. Opdatering af puder, puder og tilbehør med lysere og lettere stoffer anbefales i løbet af sommeren, ifølge Evars Collective and Decorates designer Nancy Evars.

“Sommeren er den perfekte tid til at skifte puder, puder og tilbehør til lysere og lettere stoffer,” sagde Evars.

Evars hævder, at gentilbehøret af en sofa med nye pudepuder kan have stor indflydelse på det overordnede hjems udseende. For dem, der ikke har ekstra opbevaringsplads til lavsæsonens puder, er det en gangbar mulighed blot at skifte pudebetræk ud og beholde de samme indlæg fra sæson til sæson.

Desuden kan vask af pudeindlæggene før udskiftning af betræk optjene bonuspoint for friskhed og renlighed.

Udskiftning af tungt gardin

Intet kan sammenlignes med den foryngende følelse af en kølig brise, der svæver gennem et åbent vindue i de varmere måneder. Desværre kan tunge vintergardiner og gardiner hindre den tiltrængte luftcirkulation, hvilket gør det svært at nyde brisen.

En af de enkleste måder at forberede et hjem på til sommeren er at udskifte vintergardiner med lettere materialer eller rene neutrale gardiner. Heldigvis er det en gør-det-selv-opgave, der nemt kan udføres.

Mens tilpassede gardiner kan være dyre, kan mange overkommelige muligheder på Amazon øjeblikkeligt forvandle et værelse fra vinter til sommer. Anbefalede valg og stilarter omfatter minimalistiske, luftige gennemsigtige mønstre eller livlige, farverige mønstre – der er noget for enhver smag og pengepung.

Artikler for dig

Populære Artikler

Seneste Artikler