Billigt elselskab? Leder du også efter Danmarks billigste elselskaber, så er du kommet det helt rigtige sted.

Vi har her på Magasinet Hjem, sat os for og finde de billigste elselskaber i Danmark.

Vi har gennemgået nogle af de bedste udbydere i Danmark både på prisen, dæknings netværket, og brugernes tilfredshed med selskabet.

Hvorfor du nedenfor kan finde de billigste elselskaber i Danmark, som vi anbefaler.

Læs med nedenfor og find dit nye elselskab.

NettoPower

NettoPowerNettoPower er et elselskab, der leverer superbillig el. Deres kvalitetssikre kundeservice og 100 % gennemsigtige processer sikrer, at du altid får den bedste oplevelse. Stiftet i 2012, er NettoPower et af de førende selskaber på markedet, og deres mål er at fortsætte med at levere den bedste service til deres kunder. Du kan være tryg på, at du altid får den bedste el-pris hos NettoPower.

NettoPower på Trustpilot

NettoPower er et elselskab, der leverer el til danske husholdninger. De har en Trustpilot-rating på 3,8 ud af 5 stjerner, hvor 70% af deres anmeldere giver dem 5 stjerner. NettoPower er kendt for at have fordelagtige priser på el og for at have en god kundeservice. Deres mission er at levere el til deres kunder på en sikker, effektiv og Miljøvenlig måde. NettoPower blev etableret i 2012 og er i dag et af de førende elselskaber i Danmark.

SKIFT TIL NETTOPOWER LIGE HER

Norlys

Norlys ElselskabNorlys er et af de største elselskaber i Danmark. Norlys er fusioneret med de tidligere kendte Stofa & Boxer, hvorfor Norlys rammer ret bredt i Danmark.

Norlys leverer i dag billig strøm til over 600.000 danske hjem.

Er du af du en af dem, som elsker og samle alle dine løsninger i en kurv, så du ikke skal rode rundt med flere regninger og så videre, hver måned; så er Norlys det oplagte valg, da de grundet samarbejdet med Boxer og Stofa kan både levere billigt internet, streaming, tv-kanaler og telefoni, naturgas og mere.

SKIFT TIL NORLYS LIGE HER

Modstrøm

Modstrøm er en af de bedste udbydere af strøm. De tilbyder en række fordele, som gør det nemmere og billigere at have Modstrøm som din udbyder. Tilbyderlave priser betyder, at du ikke behøver bekymre dig om at bruge mere, end du skal på dine regninger. Praktisk fakturering betyder, at du kan betale os på en måde, der passer dig bedst – inklusiv kreditkort og bankkonti. Nemme overgange gør det let for dig at finde en ny udbyder, hvis du beslutter dig for at opgradere eller skifte til en helt anden udbyder. Og god kundeservice er altid vigtigt, når man har med sine forsyninger at gøre hver dag. Planer ogpakker betyder, at Modstrøm tilbyder konkurrencedygtige priser til både privat- og erhvervskunder – med et stort udvalg af planer og pakker at vælge imellem, så du kan finde den helt rigtige løsning for netop dit behov. Modstrøm er altså et godt valg for strøm – både når det gælder priser og service. Så hvorfor vente? Skift i dag!

SKIFT TIL MODSTRØM LIGE HER

Blue Energy – Bedste Elselskab fra kun 45 kr pr mdr

Blue Energy - Billigt Elselskab

Blue Energy er et af landets nyere elselskaber, men de har hurtigt vundet indpas på det danske marked. Deres store success skyldes, at deres priser er helt i bund, god kundeservice og samtidig er deres fokus på, at tilbyde mest muligt grøn og bæredygtig strøm til deres kunder.

De bryster sig samtidig af, at alt deres strøm er 100% klimaveling.

Derudover kan det nævnes at Blue Energy er det mest anmeldte elselskab på trustpilot, og opretholder stadig en score på 4.3, som overall placerer dem på en 3. Plads over bedst anmeldte elselskaber i Danmark, men med hhv 4x og 8x som første og andenpladsen, synes vi klart, at vi kan anbefale Blue Energy, som et af de bedste elselskab i Danmark.

De har 3 forskellige prispakker

Blue Flex:

Blue Flex er 100% klimavenligt strøm til dig der bor i hus eller lejlighed, og koster kun 45 kr + forbrug til kostpris.

Nogle af fordelene ved Blue Flex er, at du først betaler efter forbrug og samtidig kommer denne pakke med over 2800 rabatter til andre butikker.

De 45 kr pr måned skal ses som en abonnements pris, og derfra betaler du kun for dit forbrug, og det endda til ren kostpris.

Blue Fri:

Blue Fri er lavet til dig, som ønsker en fast pris pr måned, og så behøves du ikke tænke mere over det.

Med Blue Fri tilbyder Blue Energy dig fri strøm for kun 169 kroner om måneden.

Med i prisen får du også adgang til mere end 2800 rabatter og du modtager en film om ugen.

Ligeledes for og holde den grønne profil, planter de et træ for dig, når du tilmelder Blue Fri.

Blue Klimatosse:

Blue Klimatosse pakken tilbyder reelt set det samme som i Blue Fri, men de tager 199 kr pr måned, men til gengæld lover de også og plante et træ, for hver måned, du er kunde.

Så for 199 kr pr måned kan du plante 1 træ hver måned, benytte fri klimavenlig strøm.

Ligeledes modtager du 1 film hver uge, samt du får adgang til over 2800 rabatter.

Barry – Billigt elselskab fra kun 44 kr pr mdr

Barry - Billigste ElselskabBarry er en interessant ny spiller på el-markedet. Barry kører et helt simpelt koncept, der er intet og forholde sig  til, de har kun en pakke. 

Barry tilbyder dig og downloade en app, og dermed kan du selv følge, hvornår strømmen er billigere end andre. Appen kan faktisk sende dig push-beskeder når priserne på strømmen falder drastisk.

Du kan i Appen også se, hvornår på dagen dit forbrug har været højest og lavest, og sammenligne det med, hvornår priserne har været bedst.

Dette gør, at du let løbende kan justere dit budget.

Barry tilbyder en løsning til kun 44 kr om måneden i fast pris og derfra betaler du kun for det strøm du bruger, og endda til kostpris.

NRGI – Et velkendt og billigt elselskab

NRGINRGI er endnu et billigt elselskab i Danmark, som de fleste nok har hørt om. NRGI er en større koncern, og drives som et andelsselskab, med over 215.000 andelshavere.

NRGI blev etableret helt tilbage i 1915 (dog under et andet navn).

NRGI har stor fokus på miljøvenlig strøm, hvorfor deres anbefalede pakker er de grønnere pakker, som dog koster lidt mere.

Er du mere prisbevist er der selvfølgelig også billigere pakker, til dig, som går mere op i prisen end miljøet.

NRGI er meget rost blandt kunderne, som giver dem tæt på topkarakter på Trustpilot, her er det deres billige strøm, gode og venlige kundeservice som bliver fremhævet.

Velkommen Strøm

Velkommen Strøm

Velkommen er et af landets nyeste elselskaber. Deres fokus er på grøn el, dertil lægger de i øvrigt vægt på god kundeservice og lave priser. Alt sammen noget, som vi kan lide, når nu vi skal finde de bedste billige elselskaber i 2023.

Man kan på Velkommens hjemmeside se, at deres priser på strøm har ligget under markedsgennemsnittet i hele 2023. Man kan kun sige, at det tegner godt for dig, der er på udkig efter et nyt og billigt elselskab. Samtidig har Velkommen fokus på, at deres elregninger skal være til at forstå, så man rent faktisk ved, hvad man betaler for.

Velkommen på Trustpilot

Anmeldelserne af Velkommen er ikke helt på niveau med Blue Energy, men der er stadig en overvejende andel af kunderne, der er godt tilfredse med elselskabet. Helt præcis vurderer 65% deres oplevelse med Velkommen som værende god eller fremragende.

De bliver blandt andet rost for en god og venlig kundeservice, samt forståelige forklaringer.

Skift elselskab og spar penge

Der kan ofte være mange penge og spare, når man skifter elselskab.

Det er blevet meget moderne og tage sine strømleveringer seriøst, i takt med vi alle er blevet mere miljøbevidste, vil de fleste også hellere have mere grøn energi.

Derudover kan det også være, at dit elselskab tjener for mange penge på dig?

Tjek markedet ud, og find det billigste elselskab. 

De bedste elselskaber ifølge Trustpilot

Ved og gennemgå den danske anmeldelsesportal: Trustpilot, har vi gennemgået de forskellige elselskaber og fundet de bedst rangerede elselskaber ifølge forbrugerne.

Vi har taget udgangspunkt i, at der skulle være over 1.000 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder, for og få et fair overblik.

NRGI – Trustpilot Score: 4.7 af 5 baseret på 2272 anmeldelser

Energi Fyn – Trustpilot Score: 4.4 af 5 baseret på 1282 anmeldelser

Blue Energy – Trustpilot Score: 4.3 af 5 baseret på 8002 anmeldelser

Gul Strøm – Trustpilot Score: 4.3 af 5 baseret på 3133 anmeldelser

Norlys – Trustpilot Score: 4.3 af 5 baseret på 2178 anmeldelser

Hvilket elselskab har jeg

Er du i tvivl om hvilket elselskab du har? Elselskabet er det firma, som sender dig regningen hver måned eller hvert kvartal, for dit strømforbrug, og der er som sådan ikke nogen tommelfingerregel, til og finde ud af dette let.

Strømmen leveres dog over et elnet, som alle de billige elselskaber har adgang til, hvorfor du frit kan vælge mellem de forskellige strømudbydere.

Hvilket elselskab skal jeg vælge

Der er ikke nogen hovedregel for, hvilket elselskab som du skal vælge. Du skal vælge et billigt elselskab, måske det billigste elselskab. Men husk, det er ikke altid, at det billigste er det bedste.

Så prøv dig frem, og undersøg, hvilken leverandør, du føler dig mest tryg ved.

Hvordan skifter man elselskab

Du kan let og simplet skifte elselskab, når du vil. Vær dog opmærksom på, at du oftest har en bindingsperiode hos et elselskab, der for private forbrugere er maksimalt 6 måneder.

Ønsker du og skifte elselskab i løbet af din bindingsperiode, kan du oftest gøre dette, men mod et gebyr til dit nuværende elselskab.

Når du har tjekket ovenstående er i orden, kan du let søge i markedet for et nyt og billigt elselskab.
Når du har besluttet dig for dit nye elselskab, og underskrevet kontrakten – så tager dit nye elselskab sig af, og underrette din tidligere leverandør.

Vær dog opmærksom på, at du har pligt til, at sørge for, at din elmåler bliver aflæst. Medmindre du har en fjernaflæst elmåler, for så sker dette automatisk.