Sakselamper – Din Guide Til 9 Ikoniske Sakselamper

Sakselamper

I dag er der mange forskellige slags lamper på markedet, men den mest populære og almindelige type er stadig den klassiske sakselampe. Dette skyldes nok, at sakselampen har en masse fordele sammenlignet med andre lampetyper, og at den samtidig er meget elegant og simpel.

Klassisk design – Sakselampen har et klassisk design, der aldrig går af mode. Den enkle form og de rene linjer vil nemt passe ind i enhver indretning, uanset om det er minimalistisk eller mere traditionelt.

Fleksibel – Sakselampen er fleksibel, hvilket betyder, at den kan justeres i både højden og vinkelen. Dette gør den perfekt til at belyse et bestemt område i stuen, soveværelset eller kontoret.

God belysning – Sakselampen giver en god og jævn belysning, der er ideel til arbejdsbordet eller læsehjørnet. På grund af den justerbare vinkel kan du også variere belysningen, så den passer til dine behov.

Nedenfor ser vi nærmere på 9 ikoniske sakselamper, der er sikre på at tilføje et strejf af elegance til ethvert hjem.

Le Klint sakselampe 223

Le Klint Sax 223-2/17 Væglampe - Le Klint

Klint 223-2/17 er en lampe, som er blevet kopieret af mange, men der findes kun én original. Mange dygtige og anerkendte designere og arkitekter har designet skærme og lamper for Le Klint gennem årene. Le Klint er i dag en moderne klassiker på grund af de professionelle designere bag den. Alle skærmene fra Le Klint er håndlavet af dygtige foldepiger. Ingen maskine kan erstatte den kvalitet og detaljer, som de håndlavede skærme har.

Le klint sakselampe 224

Le Klint Sax 224-1/17 Væglampe - Le Klint

LE KLINT sakselampe 224 blev designet af Erik Hansen i 1952. Denne smukke lampe er lavet af en let og transparent polymer, der giver et behageligt og diffust lys. LE KLINT sakselampe 224 er meget populær på grund af sin unikke design og dens evne til at udsende et behageligt og roligt lys. Lampen har to justerbare saks arms, der giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov. LE KLINT sakselampe 224 er en af de mest innovative og originale lamper på markedet, og den vil med garanti blive en værdsat del af ethvert hjem.

Le klint sakselampe 234

SAX 234-121 VÆGLAMPE, LYS EGSTANDARDSKÆRM

LE KLINTs sakselampe 234 er en flot og elegant lampe, der er perfekt til ethvert hjem. Lampen har en håndfoldet skærm af papir, der giver den et unikt og elegant udseende. Lampen findes også med en plastskærm, der kan afvaskes, men plastskærmen har ikke det samme elegante udseende som papirskærmen. Papirskærmen kan kun aftørres, da materialet er lidt mere sart. LE KLINTs sakselampe 234 er en flot og elegant lampe, der vil pryde ethvert hjem.

Kaiser Idell en sort sakselampe i metal- Designet af Christian Dell

Kaiser Idell Væglampe Sakselampe Sort High-Gloss 6718-W - Fritz Hansen

Leder du efter en unik og stilfuld lampe? Så skal du ikke lede længere end til Kaiser Idell væg sakselampe. Med sin sorte finish og Bauhaus-design er denne lampe sikker på at tilføje raffinement til ethvert rum.

Det var sølvsmeden Christian Dell, der stod bag Kaiser Idell-serien af lamper. Præcisionsteknik og håndværk ihøjeste kvalitet er blandt de karakteristika, der adskiller Kaiser Idell-lampen fra andre lamper på markedet.

Alpe Design Sakselampe

Alpe Design Sax væglampe-lyst træ

Alpe Design Sax Væglampe i lyst træ. Klassisk og rigtig flot Sax væglampe som er lavet i både meget lys og i lidt mørkere træ. Et super flot design som er som de fleste kender det, samtidig med at du får et fantastisk lys. Har du ikke selv en skærm derhjemme skal du huske at tilkøbe den.

Armen kan justeres til siderne på lampen, så du kan derfor få den stillet ind på netop den plads du har brug for i rummet. Super nem at montere og kræver ikke mange værktøjer for at komme igang. Med enkle skruer kan lampen monteres på din væg. På grund af dens simple design passer den ind i de fleste hjem, uanset hvilket interiør eller stil man har.

Medina X – Sort sakselampe fra Halo Design

Halo Design MEDINA X Væglampe

Michael Waltersdorff’s Medina sakselampen fra Halo design er en smuk, tidløs skrivebordslampe med plettet skærm, sort base og sort ledning. Den 33 cm store skærm gør den ideel til brug i ethvert rum i huset, daden jævnt fordeler lyset i rummet og samtidig giver et varmt, indbydende skær. E27-stikket tillader op til 40 watt strøm, hvilket gør den perfekt til at læse eller arbejde ved et skrivebord. Den afneembare skærm er let at rengøre, og den fleksible arm giver et bredt udvalg af belysningsmuligheder.

Halo Design Vintage en retro sakselampe

Halo Design Vintage XXL sakselampe

Halo Design Vintage sakselampe er en smuk og unik lampe, der er designet og håndlavet i Danmark. Lampen er fremstillet i massivt træ, og den har en drejelig metalskærm. Du kan dreje lampen 180° fra væg pladen, så du kan ramme næsten hvert et hjørne i rummet. Ønsker du, at lyset skal række længere ud i rummet, f.eks. ved læsning i boget i de sene aftentimer, kan rækkevidden forlænges ved at trække i lampen, da den er designet som en sakselampe. Halo Design Vintage sakselampe er en utrolig flot og unik lampe, der vil pryde ethvert hjem.

Sakselampe fra DybergLarsen

DybergLarsen væglampe - Futura

Futura er en unik og moderne lampe, perfekt til enhver indretning. Den sorte farve udenpå og den hvide farve inden i skærmen giver en flot kontrast, og tænd/sluk-knappen på selve skærmen er et elegant touch. Skærmen sidder fast på armen, men lampen kan vinkles og justeres ved vægbeslaget, og så kan den trækkes op til 75 cm ud fra væggen – perfect til at læse med eller for at give et rum et ekstra strejf af personlighed. Med Billig Sakselampe fra DybergLarsen behøver man ikke at sacrificere stil for belysning.

Billig sakselampe

Trio Lighting Scissor væglampe - beton

Denne elegante og stilfulde væglampe er perfekt til at tilføje et strejf af sofistikering til enhver indretning. Den kan udvides og trækkes ind for at justere lysstyrken, og skærmen kan vippes for at kontrollere retningen af lyset. Samtidig er lampen nem at dreje til begge sider, så du kan få det perfekte lys for enhver situation. Med sit elegante design og alsidige funktioner er denne lampe etmust-have item for ethvert hjem.

Hvad er en sakselampe?

En sakselampe er en væglampe, der i sit design er inspireret af en saks. Navnet kommer fra denne inspirationskilde. Sakselamper monteres på væggen, og kan derfra trækkes ud og skubbes tilbage igen. På denne måde er de ideelle til et læsehjørne. De giver mulighed for at justere lyskilden, så man altid har det optimale lys til at læse med. Sakselamper findes i mange forskellige designs og farver, så der er noget for enhver smag. De er et flot supplement til ethvert hjem.

Hvorfor bør jeg have en sakselampe i mit hjem?

  • En sakselampe er et must-have item for ethvert hjem, da den giver en unik og elegant belysning.
  • Den kan bruges i mange forskellige rum i huset, og den kan justeres efter behov.
  • Derudover giver en sakselampe også en unik og elegant belysning til ethvert rum i huset.
  • Sakselamper er en unik type væglampe, der giver mulighed for at justere lyskilden.
  • Sakselamper giver også mulighed for at justere lyskilden efter behov, og på denne måde er de ideelle til et læsehjørne.

Artikler for dig

Populære Artikler

Seneste Artikler